ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποτσετίνο: "Μάχη" Μπάγερν - Μπαρτσελόνα για τον Αργεντινό

Tottenham manager Mauricio Pochettino smiles prior the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Wembley stadium in London, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Tottenham manager Mauricio Pochettino smiles prior the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Wembley stadium in London, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "RMC", η Μπαρτσελόνα κι η Μπάγερν αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη μέχρι το καλοκαίρι για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος αποχώρησε ύστερα από πέντε χρόνια από την Τότεναμ.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποχώρησε ύστερα από μία πενταετία από την Τότεναμ, απόρροια της μέτριας πορείας της ομάδας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αλλά είναι βέβαιο πως δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει πολλούς θαυμαστές σε αρκετές κορυφαίες ομάδες και αναμένεται να δοθεί μεγάλη μάχη για την πρόσληψή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του " RMC", στη γραμμή... εκκίνησης βρίσκονται οι Μπάγερν και Μπαρτσελόνα. Το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού του Μόντε Κάρλο υποστηρίζει πως ο 47χρονος τεχνικός αποτελεί πρώτη επιλογή για τους Βαυαρούς προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Νίκο Κόβατς, αφού ο Ντίτερ Φλικ είναι υπηρεσιακός προπονητής και δεν αποκλείεται μετά το χειμερινό break στην Bundesliga να αποτελέσει παρελθόν.

Από την άλλη πλευρά, οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα βλέπουν ζεστά την περίπτωσή του, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρείται δύσκολο να παραμείνει στους Καταλανούς και μετά το καλοκαίρι. Ωστόσο, υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Ποτσετίνο έχει δηλώσει, κατά το παρελθόν, πως δεν σκοπεύει να καθίσει στον πάγκο της "Μπάρτσα", σεβόμενος το ποδοσφαιρικό παρελθόν του στην "μισητή" Εσπανιόλ. Αν αλλάξουν τα δεδομένα και η θέληση του Αργεντινού, τότε μετατρέπεται αυτόματα σε ένα απ' τα φαβορί για τη θέση.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ