ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόρτο: Πιέζει ο Τέλες για να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Porto's Alex Telles celebrates after scoring his side's second goal during the Portuguese League soccer match between FC Porto and Boavista at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Tuesday, June 23, 2020. The Portuguese League soccer matches are being played without spectators because of the coronavirus pandemic. (Jose Coelho/Pool via AP)
Porto's Alex Telles celebrates after scoring his side's second goal during the Portuguese League soccer match between FC Porto and Boavista at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Tuesday, June 23, 2020. The Portuguese League soccer matches are being played without spectators because of the coronavirus pandemic. (Jose Coelho/Pool via AP) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θέλει να δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ για τον Άλεξ Τέλες και ο Βραζιλιάνος πιέζει την Πόρτο να τον αφήσει να φύγει με λιγότερα.

Πριν από λίγες ημέρες η μεταγραφή του Τέλες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φάνταζε ως δεδομένη. Τώρα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και αυτό συμβαίνει για οικονομικούς λόγους.

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κολλήσει διότι οι κόκκινοι παρά το γεγονός ότι αρχικά είχαν συμφωνήσει να δώσουν 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν τώρα ζητούν "ψαλίδι" από τους δράκους.

Από την πλευρά του ο Άλεξ Τέλες πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο ποσό είναι μεγάλο για εκείνον και ότι η διοίκηση της Πόρτο θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις της. Οι Πορτογάλοι όμως δεν θέλουν να συζητούν κάτι τέτοιο και έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους.

Στο συμβόλαιο του Τέλες υπάρχει ρήτρα ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ. Η Πόρτο δέχτηκε να τον δώσει με ένα ποσό κοντά στα μισά συν κάποια μπόνους και τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και ο Βραζιλιάνος της ζητούν να κατεβάσει κι άλλο τις απαιτήσεις της.

Ο Τέλες αγωνίζεται στους δράκους από το 2016, έχει πραγματοποιήσει 193 εμφανίσεις με τη φανέλα της Πόρτο, έχει σκοράρει 26 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 56 ασίστ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ