ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόρτο: Ο Κασίγιας θέλει να επιστρέψει στη δράση

Porto goalkeeper Iker Casillas celebrates at the end of the Champions League group G soccer match between FC Porto and Chelsea FC at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Tuesday, Sept. 29, 2015.  Porto won 2-1. (AP Photo/Steven Governo)
Porto goalkeeper Iker Casillas celebrates at the end of the Champions League group G soccer match between FC Porto and Chelsea FC at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Tuesday, Sept. 29, 2015. Porto won 2-1. (AP Photo/Steven Governo) AP

Ο Ίκερ Κασίγιας θέλει να ξαναμπεί στα γήπεδα με τη φανέλα της Πόρτο και περιμένει τις τελικές εξετάσεις, για να πάρει το "ΟΚ" των ιατρών, ύστερα από το έμφραγμα που υπέστη τον περασμένο Μάιο.

Ο Ίκερ Κασίγιας αναρρώνει μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Μάιο, ενώ έχει μπει σε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, σύμφωνα με την A' Bola . Η πορτογαλική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο ''Άγιος'' 'Ικερ θα μπορούσε να επιστρέψει στα γήπεδα, λίγους μήνες μετά το πρόβλημα με την καρδιά του.

Ο Ισπανός, που τον τελευταίο καιρό εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στην Πόρτο, αναμένεται να κάνει τις τελικές εξετάσεις τον προσεχή Δεκέμβριο, που θα του δείξουν κατά πάσα πιθανότητα, εάν θα μπορέσει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο. Μέχρι τότε θα ακολουθεί το πρόγραμμα προπονήσεων, περιμένοντας το πόρισμα.

Πάντως, οι ''δράκοι'' έχουν δηλώσει κανονικά τον 38χρονο στην λίστα με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για την νέα αγωνιστική περίοδο και μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του ίδιου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ