ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

POLL: Ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου;

POLL: Ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου;

Με αφορμή την έρευνα που δημοσίευσε το έγκυρο περιοδικό France Football και κατατάσσει τις κορυφαίες ομάδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, το Sport24.gr πετάει το μπαλάκι σε εσάς και σας βάζει να επιλέξετε.

Το France Football στην τελευταία έκδοσή του παρουσίασει τη λίστα με τα 30 μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Με βάση δέκα κριτήρια και στην κορυφή βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Το γνωστό περιοδικό μετρά τους παίκτες που έπαιξαν με τη φανέλα τους και τα βραβεία που κέρδισαν, την προσέλευση στο γήπεδό τους, την τηλεθέαση στα παιχνίδια τους, την δυναμική τους στα social media, τα έσοδα, τα έξοδα και την ιστορική σημασία του κλαμπ.

Με βάση αυτές τις σταθερές, οι Μαδριλένοι είναι στην κορυφή της λίστας με 184 βαθμούς, ενώ στην δεύτερη θέση είναι η μεγάλη της αντίπαλος Μπαρτσελόνα με 177 βαθμούς.

Στην πρώτη δεκάδα υπάρχουν πέντε αγγλικές ομάδες, ενώ στην 7η θέση συνολικά βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν με 91 πόντους. Το Sport24.gr μετά από αυτή την δημοσίευση της λίστας, ζητάει την βοήθεια σας για το κορυφαίο κλαμπ.

Ποιος σύλλογος πιστεύετε πως δικαιούται την κορυφή; Η Ρεάλ ή Μπάρτσελονα; Ή μήπως κάποια άλλη. Παρακάτω έχουμε 30 επιλογές (σύμφωνα με την δημοσίευση του γαλλικού περιοδικού) και σας βάζουμε να επιλέξετε.

Πάμε.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ