ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποια ματς θα χάσει ο Μέσι

Ποια ματς θα χάσει ο Μέσι

Η Μπαρτσελόνα και η εθνική Αργεντινής θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Λιονέλ Μέσι σε αρκετά ματς. Διαβάστε ποια παιχνίδια θα χάσει ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τη Λας Πάλμας.

Ρήξη συνδέσμων στο αριστερό του γόνατο υπέστη ο Λιονέλ Μέσι στο ματς με τη Λας Πάλμας και θα μείνει εκτός δράσης για ένα δίμηνο. Ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός στάθηκε άτυχος και σίγουρα "πονοκεφαλιάζει" ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος προσπαθεί να βρει τις λύσεις εκ των έσω, ώστε να μην φανεί η απώλειά του σε μεγάλο βαθμό. Παράλληλα, τον χάνει και η εθνική Αργεντινής για τέσσερα παιχνίδια.

Η αρχή γίνεται από το ματς της ερχόμενης Τρίτης (29/9) με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν για το Champions League, ενώ θα χάσει και τα δυο παιχνίδια με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στις 20 Οκτωβρίου και στις 4 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για το ισπανικό πρωτάθλημα, η Μπαρτσελόνα δεν τον υπολογίζει με τη Σεβίλλη στις 3 Οκτωβρίου και από 'κει και πέρα, με Ράγιο Βαγιεκάνο (17/10), Έιμπαρ (25/10), Χετάφε (1/11) και Βιγιαρεάλ (8/11), κάνοντας αγώνα δρόμου να προλάβει το Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" στις 21 Νοεμβρίου.

Όσο για την εθνική Αργεντινής, έχει παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ με το Εκουαδόρ στις 8 Οκτωβρίου και με τις Παραγουάη (13/10), Βραζιλία (13/11) και Κολομβία (17/11). Απ' αυτά τα ματς, θα απουσιάσει ο Μέσι και σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια για το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ