ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποδόσφαιρο Vs πολέμου: Έπεφταν ρουκέτες και συνέχιζαν να παίζουν (VIDEO)

Ποδόσφαιρο Vs πολέμου: Έπεφταν ρουκέτες και συνέχιζαν να παίζουν (VIDEO)

Απίστευτο σκηνικό στην πόλη Jazan της Σαουδικής Αραβίας, στα σύνορα με την Υεμένη. Πέφτουν ρουκέτες και ποδοσφαιρικό ματς συνεχίζεται σαν να μην τρέχει τίποτα. (VIDEO)

Σε μερικές χώρες ο πόλεμος είναι καθημερινό φαινόμενο και οι άνθρωποι έχουν μάθει να ζουν μαζί του.... Στο διαδίκτυο έχει ανέβει video τη στιγμή που πέφτουν ρουκέτες και ποδοσφαιρικό παιχνίδι συνεχίζεται λες και δεν συμβαίνει τίποτα!

Στον λογαριασμό "Samer Halim" στο twitter ανέβηκε το σχετικό video, σύμφωνα με το οποίο ο αγώνας διεξάγεται στην Υεμένη. Ακολούθησε... καταιγισμός σχολίων, στα περισσότερα εκ των οποίων σημειώνεται ότι ο αγώνας δεν διεξάγεται στην Υεμένη, αλλά στη Σαουδική Αραβία, στην πόλη Jazan, στα σύνορα με την Υεμένη, καθώς και ότι επρόκειτο για αντιβαλλιστικούς πυραύλους που προέρχονται από τους μαχητές "Χούθι".

Φυσικά αυτό έχει μικρή σημασία μπροστά στο σκηνικό που διαδραματίζεται. Δεν είναι μόνο όσοι αγωνίζονται που συμπεριφέρονται λες και δεν τρέχει τίποτα. Σε πλαστικές καρέκλες θα δείτε τρεις άνδρες να παρακολουθούν χαλαροί και αραχτοί το παιχνίδι. Εδώ και χρόνια συνεχίζεται o αιματηρός πόλεμος Σαουδικής Αραβίας - Υεμένης...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ