ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλατ: "Φίδια, βουβάλια και στο... αντίθετο ρεύμα!"

Πλατ: "Φίδια, βουβάλια και στο... αντίθετο ρεύμα!"

Ο Άγγλος προπονητής της Πιούν Σίτι, Ντέιβιντ Πλατ, διηγήθηκε τα... παράξενα εξωγηπεδικά βιώματα που έχει από την παρουσία του στο ινδικό ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο εξαπλώνεται ραγδαία στην Ινδία και αρκετοί Ευρωπαίοι έχουν μετακομίσει στη δεύτερη πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο, διαδραματίζοντας το δικό τους ρόλο στην πρόοδο του αθλήματος! Ο Άγγλος Ντέιβιντ Πλατ έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πιούν Σίτι εδώ και πέντε και μίλησε στην ιστοσελίδα της Daily Mail για τη ζωή του και όσα παράδοξα έχει συναντήσει!

Η κίνηση στους δρόμους ήταν το πρώτο πράγμα που ρωτήθηκε και εξέφρασε την έκπληξη του με την αδράνεια των ντόπιων. "Σε εμάς, φαίνεται χάος, αλλά σε αυτούς, είναι η καθημερινότητα τους. Για αυτό το βρίσκω τόσο παράξενο. Κανείς δεν κουνά ούτε ένα βλέφαρο!" τόνισε με σκωπτική διάθεση ο πάλαι ποτέ αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Διηγούμενος για τα πιο παράξενα περιστατικά που έχει συναντήσει, έκανε λόγο για... μηχανάκι -νταλίκα, για... τετρακάβαλο και για ένα μπλόκο βουβαλιών: "Έχω δει βαριά έπιπλα κήπου να μεταφέρονται με μηχανή! Έχω δει τέσσερις ανθρώπους να καβαλάνε ένα σκούτερ. Ακριβώς στο κέντρο της πόλης περνούσε μία ντουζίνα βουβάλια, χωρίς καμία συνοδεία. Έπρεπε να πάμε γύρω τους, ήταν τόσα αυτοκίνητα και ούτε ένας δεν κόρναρε! Αυτό είναι το πιο παράξενο που έχω δει!".

Ο Πλατ απέδωσε και τον ορισμό του crazy driver, κάτι που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί στην Αγγλία: "Ο Οδηγός μου προσπέρασε ένα φορτηγό, κάνοντας παράκαμψη μέσω ενός άλλου δρόμου με αντίθετη κατεύθυνση! Εκείνη την ώρα έβλεπα αυτοκίνητα σε τέσσερις λωρίδες να έρχονται κατά πάνω μας! Κατέληξα να γελάω δυνατά!Όποιος έκανε κάτι τέτοιο στην Αγγλία, θα ήταν στο δελτίο ειδήσεων στις 10!".

Τα εξωτικά ζώα δεν λείπουν από την Ινδία και ο Άγγλος προπονητής περιέγραψε μία προειδοποίηση για φίδια! "Μας είχαν πει ότι μπορεί να υπάρχουν φίδια έξω από τα όρια της πίστας. Ένας από τους συμπαίκτες μου, κατέληξε σε ένα τέτοιο σημείο. Όταν ένας από τους εργαζόμενους, προσφέρθηκε να πάει να βρει τη μπάλα, τότε ο συμπαίκτης μου του είπε να μην μπει στον κόπο, γιατί ακόμα και αν την έβρισκε, δεν είχε σκοπό να πάει να τη χτυπήσει!" εξήγησε για την αντίδραση του συμπαίκτη του στο γκολφ!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ