ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πίρλο: "Ο Τονάλι είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης από εμένα"

IMAGE DISTRIBUTED FOR HEINEKEN USA-  Heineken Ambassador Andrea Pirlo lifts the UEFA Champions League Trophy (again) during the UEFA Champions League Trophy Tour presented by Heineken at Yankee Stadium, Saturday, April 27, 2019 in New York. (Jason DeCrow/AP Images for Heineken USA)
IMAGE DISTRIBUTED FOR HEINEKEN USA- Heineken Ambassador Andrea Pirlo lifts the UEFA Champions League Trophy (again) during the UEFA Champions League Trophy Tour presented by Heineken at Yankee Stadium, Saturday, April 27, 2019 in New York. (Jason DeCrow/AP Images for Heineken USA) JASON DECROW/AP IMAGES FOR HEINEKEN USA

O Αντρέα Πίρλο ρωτήθηκε για τον Σάντρο Τονάλι και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 20χρονο μέσο της Μπρέσια, υποστηρίζοντας πως είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης από εκείνον.

Ο Σάντρο Τονάλι θεωρείται το "next big thing" του ιταλικού ποδοσφαίρου, καθώς έχει καταφέρει να ξεχωρίσει την τελευταία διετία με τη φανέλα της Μπρέσια. Ο 20χρονος μέσος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον παρομοιάζουν με τον Αντρέα Πίρλο.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ιταλός παλαίμαχος μέσος της Μίλαν και της Γιουβέντους, ερωτήθηκε για τον νεαρό χαφ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια, υποστηρίζοντας πως είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης από εκείνον.

"Λένε πως ο Τονάλι είναι ο διάδοχός μου. Κατά την άποψή μου, ποδοσφαιρικά δεν μοιάζουμε ιδιαίτερα. Μας συγκρίνουν επειδή έχει κι εκείνος μακριά μαλλιά και αγωνίζεται στην Μπρέσια, όπου είχα παίξει κι εγώ. Για εμένα, είναι άλλο στυλ ποδοσφαιριστή, πιο ολοκληρωμένος σε άμυνα και δημιουργία. Θα έλεγα πως είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών παικτών. Είναι, δίχως αμφιβολία, ο πιο ελπιδοφόρος μέσος στην Ιταλία. Δεν τον βλέπω ως διάδοχό μου, επειδή ο τρόπος που αγωνίζεται είναι διαφορετικός, αλλά είναι δεδομένο πως θα γίνει σπουδαίος παίκτης", ήταν το σχόλιο του Πίρλο.

Photo Credits: Jason DeCrow/AP Images

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ