ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιο κοντά στη Γαλατάσαράι ο Αρντά Τουράν

Barcelona's Arda Turan, top, celebrates with his teammates after Luis Suarez, foreground, scored the opening goal during the the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday Feb. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Arda Turan, top, celebrates with his teammates after Luis Suarez, foreground, scored the opening goal during the the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday Feb. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Γαλατάσαράι βρήκε την χορηγική βοήθεια που αναζητούσε, έτσι ώστε να αποκτήσει τον Αρντά Τουράν απ΄την Μπαρτσελόνα, έτσι η επιστροφή του στην Πόλη είναι κοντά

Ο Αρντά Τουράν δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θέλει να απαλλαγεί από την παρουσία του, αλλά και από το μεγάλο του συμβόλαιο.

Η Μπαρτσελόνα δίνει 8.000.000 ευρώ στον Τούρκο επιτελικό μέσο, ο οποίος τον Ιανουάριο θα κλείσει τα 31 του χρόνια και έχει μία μεγάλη επιθυμία, να γυρίσει στην Γαλατάσαράι.

Αυτή είναι και επιθυμία του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με την "Μπάρτσα" για την απόκτησή του ως δανεικού για έξι μήνες και εν συνεχεία να πάρει τα δικαιώματά του το 2016.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δανεισμός θα κοστίσει 1.500.000 ευρώ, αλλά το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή είναι μεγάλο και μπορεί να καλυφθεί από τη "Γαλατά" (ουσιαστικά πρέπει να δώσει 4.000.000 ευρώ στον παίκτη για 6 μήνες).

Η λύση ήταν μία, να βρεθεί χορηγός και αυτό ακριβώς κατάφεραν να κάνουν οι Τούρκοι. Το απόγευμα της Τετάρτης (15/11) λοιπόν η διοίκηση συμφώνησε με τη "ΝEF" για να βάλει αυτή ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου, έτσι αναμένεται σύντομα να κλείσει το "deal" και τον Ιανουάριο ο Αρντά Τουράν να φορέσει ξανά τη φανέλα της Γαλατάσαράι μετά από 6.5 χρόνια.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2011 η Ατλέτικο Μαδρίτης τον είχε αποκτήσει με 13.000.000 ευρώ, ενώ οι "ροχιμπλάνκος" τον πούλησαν στην Μπαρτσελόνα το 2015 με 34.000.000 ευρώ.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ