ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πετροσιάν: "Ο Μχιταριάν είχε πρόβλημα με τον Μουρίνιο"

Manchester United's Henrikh Mkhitaryan celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Sunderland at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Dec. 26, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Henrikh Mkhitaryan celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Sunderland at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Dec. 26, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Προβλήματα με τον Ζοζέ Μουρίνιο είχε ο Χένριχ Μχιταριάν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αρμενίας, Αρτούρ Πετροσιάν.

Δηλώσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αρμενίας, Αρτούρ Πετροσιάν, για την παρουσία του Χένριχ Μχιταριάν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αρμένιος ανέφερε πως ο Μχιταριάν αντιμετώπιζε προβλήματα με το αγωνιστικό πλάνο του Ζοζέ Μουρίνιο και πως τώρα με τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ, όλα θα πάνε καλύτερα για τον 29χρονο.

"Πιστεύω πως ο Χένρικ είχε πρόβλημα με τον Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ. Τώρα στην Άρσεναλ, δεν θα έχει τόσο μεγάλη πίεση. Δεν θα χρειάζεται, πλέον, να αμύνεται.

Μίλησα και με τον ίδιο και μου εκμυστηρεύτηκε πως είχε πρόβλημα με τον Μουρίνιο. Με τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ είναι πολύ χαρούμενος".

Στη συνέχεια, ο Πετροσιάν μίλησε για τον Αρμένιο και για την εξέλιξη του:

"Είναι καλό για τον ίδιο που άλλαξε ομάδα. Το στυλ της Άρσεναλ ταιριάζει στον Χένριχ. Είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην Premier League. Με τον Βενγκέρ θα καταφέρει να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο".

(AP Photo/Rui Vieira)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ