ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πετί: "Ο Βενγκέρ μου είπε ότι επιστρέφει άμεσα στους πάγκους, στη Γαλλία λένε για τη Μπάγερν"

Arsene Wenger manager of English Premier league club Arsenal, centre, is flanked by his club's two new signings, Frenchman Emmanuel Petit, 26, left, and Marc Overmars, 24, from the Netherlands as they are presented to the press on the pitch at Highbury stadium in north London Tuesday June 17, 1997. (AP Photo /Michael Stephens) *UNITED KINGDOM OUT*
Πετί, Βενγκέρ AP PHOTO /MICHAEL STEPHENS

Ο παλαίμαχος Γάλλος μέσος, Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 1998, υποστήριξε ότι ο Αρσέν Βενγκέρ επιστρέφει άμεσα στους πάγκους, καθώς και ότι στη Γαλλία οι φήμες τον θέλουν προπονητή στη Μπάγερν Μονάχου.

Χωρίς ομάδα παραμένει από το καλοκαίρι ο Αρσέν Βενγκέρ, μετά την 22ετή του θητεία στον πάγκο της Άρσεναλ. Ο 69χρονος τεχνικός δεν είναι διατεθειμένος να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και σύμφωνα μάλιστα με όσα αποκάλυψε ο Εμανουέλ Πετί, η επιστροφή του στους πάγκους έρχεται άμεσα!

Ο παλαίμαχος Γάλλος μέσος, με τον οποίο συνεργάστηκε ο Βενγκέρ στην Άρσεναλ, ισχυρίστηκε ότι δείπνησε με τον Αλσατό στο Ντουμπάι και όταν ρωτήθηκε αν ο έμπειρος προπονητής αποσυρθεί, απάντησε:

"Όχι, μάλιστα σύντομα θα κοουτσάρει ξανά. Ναι, σύντομα. Είχα μαζί του μια συζήτηση πριν από τρεις εβδομάδες στο Ντουμπάι. Υπάρχουν φήμες στη Γαλλία ότι αναλαμβάνει τη Μπάγερν Μονάχου. Μερικοί μιλάνε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν το πιστεύω. Άλλοι για την Παρί ως αθλητικός διευθυντής, αλλά ούτε αυτό το πιστεύω".

Ο 48χρονος πια Πετί αγωνίστηκε παλαιότερα σε Μονακό, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, ενώ με τη Γαλλία, με την οποία πήρε το Μουντιάλ το 1998 και το Euro του 2000.

AP Photo /Michael Stephens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ