ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέντε κόκκινες σε ένα χρόνο ο Κουέβα!

Πέντε κόκκινες σε ένα χρόνο ο Κουέβα!
Κουέβα

Τον λένε Κριστιάν Αλμπέρτο Κουέβα Μπράβο και τα ξημερώματα της Τετάρτης είδε μία από τις πιο ανόητες κόκκινες κάρτες. Ήταν η πέμπτη αποβολή του μέσα σε 11 μήνες (VIDEOS)!

Γεννημένος στο Τρουχίγιο του Περού, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, που το έγκλημα βρίσκεται σε... άνθηση ο Κριστιάν Αλμπέρτο Κουέβα Μπράβο κατάφερε από μικρή ηλικία να μην μπλέξει με κάποια συμμορία, αφού τον κέρδισε το ποδόσφαιρο.

Στα 18 του ήταν βασικό στέλεχος της Ουνιβεσιδάδ Σαν Μαρτίν και λίγο αργότερα είδε το δρόμο της Ευρώπης να απλώνεται στα πόδια του (Ράγιο Βαγεκάνο). Δυστυχώς για τον ίδιο ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στην πατρίδα του και από το 2015 ανήκει στην Τολούκα (του Μεξικού).

Γιατί όλος αυτός ο πρόλογος; Σκοπός μας ήταν να κάνουμε ένα "παράξενο" με την αποβολή του Κουέβα στο ματς της εθνικής ομάδας του Περού με την Χιλή. Ο 24άχρονος άσος αποβλήθηκε στο 23ο λεπτό γιατί πέταξε τη μπάλα στο πρόσωπο αντιπάλου.

Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι πως παρότι ο διαιτητής βρισκόταν δίπλα του και είδε τη φάση ξεκάθαρα, ο παίκτης διαμαρτυρήθηκε σα να μην έκανε τίποτα!

(Ο Κουέβας πετά τη μπάλα στο πρόσωπο του Βαλντίβια)

Πέμπτη αποβολή σε 11 μήνες

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω για τον "άτακτο" Κουέβας ανακαλύψαμε κάτι που σπάνια συμβαίνει σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα όσον αφορά διεθνή ποδοσφαιριστή.

Αυτή η κόκκινη κάρτα ήταν η πέμπτη του Κριστιάν Κουέβα μέσα σε διάστημα 11 μηνών! Και δεν είναι μόνο οι αποβολές, αλλά και τα παιχνίδια που ήταν... ροντέο. Χαρακτηριστικά στην αναμέτρηση Αλιάνσα Λίμα - Ρεάλ Γκαρσιλάσο, η ομάδα του Κουέβας είχε τέσσερις αποβολές, όλες σε διάστημα τριών λεπτών!

Ας δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια:

13/11/2014 Αλιάνσα Λίμα - Λος Καϊμάνες 3-1 (38' δεύτερη κίτρινη - αποβολή)

7/5/2015 Ουνιβεσιδάδ Μαρτίν - Αλιάνσα Λίμα 2-3 (κόκκινη 58')

17/5/2015 Αλιάνσα Λίμα - Ρεάλ Γκαρσιλάσο 0-1 (κόκκινη στο 87' - τέσσερις αποβολές η ομάδα του)

16/8/2015 Τολούκα - Γκουανταλαχάρα 3-1 (πρώτη κίτρινη στο 75', δεύτερη στο 78')

14/10/2015 Περού - Χιλή 3-4 (κόκκινη στο 23')





TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ