ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέμπτη νίκη σε έξι ματς για Ρότσα - Βαζέχα

Πέμπτη νίκη σε έξι ματς για Ρότσα - Βαζέχα
Ρότσα, Βαζέχα

Χουάν Ραμόν Ρότσα και Κριστόφ Βαζέχα "παλεύουν" να κρατήσουν στη β' κατηγορία της Πολωνίας τη Ρουχ Χορζόφ, έχοντας πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Η ομάδα τους ξεκίνησε τη σεζόν με -5 βαθμούς. (PHOTOS).

Δύο άνθρωποι που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία του Παναθηναϊκού συνυπάρχουν στη Ρουχ Χορζόφ. Χουάν Ραμόν Ρότσα και Κριστόφ Βαζέχα κοουτσάρουν την ομάδα της Πολωνίας και "παλεύουν" να την κρατήσουν στην κατηγορία (β' Πολωνίας).

Η σεζόν ξεκίνησε γι' αυτούς με -5 βαθμούς, ενώ τους είχε απαγορευτεί να χρησιμοποιήσουν νεοαποκτηθέντες έως την 4η αγωνιστική. Αυτά λόγω χρεών. Η ομοσπονδία της χώρας είναι αμείλικτη σε τέτοια ζητήματα και τιμωρεί όποια ομάδα υποπίτει σε παράβαση, όπως έκανε η Ρουχ Χορζόφ στα οικονομικά της.

Πέμπτη νίκη σε έξι ματς για Ρότσα - Βαζέχα
Ρότσα, Βαζέχα

Παρά τους περιορισμούς, η ομάδα των Ρότσα - Βαζέχα πραγματοποιεί τελευταία εξαιρετική πορεία. Έχει κάνει πέντε νίκες σε έξι ματς και η διαφορά που τη χωρίζει από τις θέσεις της παραμονής είναι τέσσερις βαθμοί.

Στην τρίτη κατηγορία υποβιβάζονται απευθείας οι τρεις τελευταίοι, ενώ ο τέταρτος από το τέλος δίνει μπαράζ για την παραμονή. Η Ρουχ Χορζόφ είναι τελευταία με 14 βαθμούς.

Πέμπτη νίκη σε έξι ματς για Ρότσα - Βαζέχα
Ρότσα, Βαζέχα

Στη συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζονται δύο ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει στο παρελθόν από την Ελλάδα. Ο Σαντιάγκο Βιγιαφάνιε με θητεία σε Τράχωνες, Πανθρακικό και ΟΦΗ, αλλά και ο Βιλίμ Ποσίνκοβιτς που έπαιξε σε Καβάλα, Ηρακλή Ψαχνών, Κισσαμικό και Αιγινιακό.

Δείτε τα στιγμιότυπα από την τελευταία νίκη της Ρουχ Χορζόφ, το 3-1 επί της Odra Opole:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ