ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πελέ για το ψαλιδάκι του Κριστιάνο: "Αναρωτιέμαι από ποιον έμαθε αυτήν την κίνηση!"

Soccer player Cristiano Ronaldo from Portugal, right, receives the trophy from former Brazilian soccer star Pele, left, after being named FIFA World Player of the Year during the FIFA World Player Gala 2008 at the Opera house in Zurich, Switzerland, Monday, Jan. 12, 2009. (AP Photo/KEYSTONE/Steffen Schmidt)
Πελέ, Κριστιάνο (AP Photo/KEYSTONE/Steffen Schmidt) ASSOCIATED PRESS

Ο Πελέ σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο twitter το απίθανο ψαλιδάκι του Κριστιάνο Ρονάλντο στον προημιτελικό του Champions League. Το εγωϊστικό post του Βραζιλιάνου θρύλου και η απάντηση της Σάντος! (PHOTO).

Το δεύτερο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον προημιτελικό του Champions League απέναντι στη Γιουβέντους στο Τορίνο, θα μείνει στην ιστορία. Ένα απίθανο ψαλιδάκι από τον Πορτογάλο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, που κατέληξε στα δίχτυα του Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Ο 78χρονος Πελέ σχολίασε το τέρμα του Κριστάνο μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο twitter. Σε ένα αρκετά "εγωϊστικό" post, ο σπουδαίος Βραζιλιάνος άφησε να εννοηθεί ότι ο Πορτογάλος έμαθε αυτή τη φοβερή κίνηση από εκείνον, ο οποίος η αλήθεια είναι πως σημείωσε σπουδαία γκολ με "ψαλιδάκια" στη θρυλική του καριέρα.

"Έχει δει κανείς το γκολ ενός νεαρού που λέγεται Ρονάλντο; Αναρωτιέμαι από ποιον έμαθε αυτήν την κίνηση" έγραψε ο Πελέ. Η Σάντος, μάλιστα, ομάδα στην οποία έπαιξε από το 1956 μέχρι το 1974, προσυπέγραψε το tweet του Πελέ, με το εξής post: "Το έμαθε από τον βασιλιά. Το δίδαξες καλά, Πελέ".

Πελέ για το ψαλιδάκι του Κριστιάνο: "Αναρωτιέμαι από ποιον έμαθε αυτήν την κίνηση!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πήδηξε στο Θεό ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

(AP Photo/KEYSTONE/Steffen Schmidt)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ