ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πελέ: "Εγώ καλύτερος από Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο"

Brazilian soccer legend Pele, left, and French soccer player Kylian Mbappe smile during a photocall in Paris, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo)
Brazilian soccer legend Pele, left, and French soccer player Kylian Mbappe smile during a photocall in Paris, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo) AP

Ο Πελέ έδωσε συνέντευξη στο κανάλι "Pilhado" του youtube και αφού υποστήριξε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στον κόσμο, υποστήριξε ότι ο ίδιος υπήρξε ανώτερος τόσο από τον Πορτογάλο όσο και από τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Πελέ θεωρεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Ανώτερο και από τον Λιονέλ Μέσι. Και τον εαυτό του πιο πάνω και από τους δύο. Ο 79χρονος Βραζιλιάνος μίλησε στο κανάλι "Pilhado" του youtube και υποστήριξε:

"Σήμερα, ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος στον κόσμο, αν και φυσικά υπάρχει και ο Μέσι. Ο Κριστιάνο είναι όμως πιο σταθερός και ο Μέσι δεν είναι σκόρερ". Ο Πελέ έκανε ειδική αναφορά και στους Ζίκο, Ροναλντίνιο, Ρονάλντο και Κρόιφ ως παίκτες που μπαίνουν στο ίδιο ζύγι.

Τον εαυτό του πάντως, τον θεωρεί ανώτερο: "Δεν είναι λάθος μου, αλλά νομίζω ότι είμαι καλύτερος από Μέσι και Κριστιάνο, διότι όλοι τους συγκρίνουν μαζί μου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ