ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρούσα στο Γερμανία-Ολλανδία η Μέρκελ

Παρούσα στο Γερμανία-Ολλανδία η Μέρκελ

Η διεθνής φιλική αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ολλανδία όχι μόνο θα διεξαχθεί κανονικά στη σκιά της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι αλλά θα πάρει θέση στις εξέδρες και η Άνγκελα Μέρκελ.

Ο αγώνας κόντρα στη Γαλλία στο "Stade de France" εξελίχτηκε σε... οδύσσεια για τα μέλη της εθνικής Γερμανίας μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που πλήγωσαν το Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, παρόλα αυτά ο Γιόακιμ Λεβ και οι παίκτες του είναι έτοιμοι να ξαναμπούν στο γήπεδο παρά το τεράστιο σοκ που υπέστησαν.

"Το να παίξει η ομάδα της Γερμανίας απέναντι στην Ολλανδία μόλις λίγες ημέρες μετά την τρομερή εμπειρία στο Παρίσι είναι ένα σημαντικό σημάδι", δηλωσε ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Ρέινχαρντ Ράουμπαλ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως με αυτό τον τρόπο τα "πάντσερ" δείχνουν πως δεν νικήθηκαν από τον φόβο.

Πέρα πάντως από τον Γιόακιμ Λεβ και τους παίκτες του, σημαντικό μήνυμα το βράδυ της Τρίτης θα στείλει και η Άνγκελα Μέρκελ, καθώς όπως επιβεβαιώθηκε η Γερμανίδα καγκελάριος θα βρεθεί στο "Hanover Stadium" για να παρακολουθήσει διά ζώσης την ομάδα μαζί με τον Υπουργό Εσωτερικών της χώρας Τόμας ντε Μεζιέρ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ