ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί: Τρία συν ένα ευρωπαϊκά "θηρία" κυνηγούν τον Καβάνι

PSG's Edinson Cavani celebrates scoring the opening goal during the French League One soccer match between Rennes and Paris Saint Germain, in Rennes, Sunday, Aug. 18, 2019. (AP Photo/David Vincent)
PSG's Edinson Cavani celebrates scoring the opening goal during the French League One soccer match between Rennes and Paris Saint Germain, in Rennes, Sunday, Aug. 18, 2019. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Όσο η Παρί Σεν Ζερμέν δεν αποφασίζει τι θα κάνει τον Καβάνι, τόσο θ' αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θα τον "στέλνουν" σε διάφορες ομάδες της Ευρώπης.

Το συμβόλαιο του Έντινσον Καβάνι με την Παρί Σεν Ζερμέν εκπνέει το καλοκαίρι του 2020 και πολλές είναι οι ομάδες που αναμένουν τι πρόκειται να κάνουν οι Παριζιάνοι με την περίπτωση του Ουρουγουανού. Μέχρι στιγμής στη Γαλλία, πάντως, επισημαίνουν πως η Παρί δεν έχει καταλήξει αν θα μπει σε συζητήσεις για νέα συμφωνία με τον 32χρονο.

Στην Ιταλία από την άλλη που αρέσκονται στα μεταγραφικά σενάρια, κάνουν λόγο για σίριαλ το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, σε αρκετά Μέσα της γειτονικής χώρας υποστηρίζεται ότι εκτός από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο κόλπο για τον Καβάνι υπάρχει η Γιουνάιτεντ, γλυκοκοιτάει η Γιουβέντους, ενώ και η Νάπολι φέρεται να ορέγεται την ιδέα της μεγάλης επιστροφής του γκολτζή επιθετικού.

O Καβάνι βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από το καλοκαίρι του 2013 και έχει καταφέρει σε 283 επίσημες εμφανίσεις να κάνει 195 γκολ και να μοιράσει 40 ασίστ. Οι Γάλλοι τον είχαν αγοράσει αντί 65 εκατ. ευρώ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ