ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μεγάλο δίλημμα του Μπουφον: Παρί Σεν Ζερμέν ή Γιουβέντους

PSG goalkeeper Gianluigi Buffon thumbs up as he reacts after PSG forward Kylian Mbappe scored his side's fourth goal during the Champions League group C soccer match between Red Star and Paris Saint Germain, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
PSG goalkeeper Gianluigi Buffon thumbs up as he reacts after PSG forward Kylian Mbappe scored his side's fourth goal during the Champions League group C soccer match between Red Star and Paris Saint Germain, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Γαλλία όμως δεν είναι σίγουρο πως θα είναι και τη νέα σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς είναι ανοιχτή πλέον η επιστροφή του στην Γιουβέντους σε νέο ρόλο.

Θα συνεχίσει και τη νεα σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Τζίτζι Μπουφόν βάζοντας την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωτευουσιάνους ή θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 41 του χρόνια και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική καριέρα του;

Αυτό είναι το δίλημμα που φέρεται να βρίσκεται μπροστά στον Ιταλό πορτιέρε, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα πως ο μάνατζέρ του, Σιλβάνο Μαρτίνα, θα είναι στο Παρίσι την ερχόμενη εβδομάδα για να συζητήσει με τον παίκτη και τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν.

"Εάν ο Μπουφον δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο ή αν η Παρί Σεν Ζερμέν δεν ενεργοποιήσει την οψιόν που έχει για να τον κρατήσει και τη σεζόν 2019-2020, τότε αναμένεται να επιστρέψει στο Τορίνο έχοντας παραγοντικό ρόλο στην Γιουβέντους.

Θα ξανασμίξει με τον πρώην συμπαίκτη του Πάβελ Νέντβεντ, που είναι τώρα αντιπρόεδρος στην Γιουβέντους", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για το μέλλον του εμβληματικού Ιταλού κίπερ.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ