ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Παρέμβαση της Γιουβέντους στο Πανεπιστήμιο για να πάρει το διαβατήριο ο Σουάρες"

Barcelona's Luis Suarez reacts during the Spanish Super Cup semifinal soccer match between Barcelona and Atletico Madrid at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 9, 2020. (AP Photo/Hassan Ammar)
Barcelona's Luis Suarez reacts during the Spanish Super Cup semifinal soccer match between Barcelona and Atletico Madrid at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 9, 2020. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Corriere della Sera, η δικηγόρος της Γιουβέντους, Μαρία Τούρκο έκανε παρέμβαση στη διαδικασία προκειμένου ο Λουίς Σουάρες να αποκτήσει δίχως εξετάσεις το ιταλικό διαβατήριο από το Πανεπιστήμιο της Περούτζια.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (22/9) απέκτησε το ιταλικό διαβατήριο με παρατυπίες. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της " Corriere della Sera", υπήρξε παρέμβαση της δικηγόρου, Μαρία Τούρκο, που εκπροσωπεί τη Γιουβέντους, στη διαδικασία των εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος της Γιουβέντους υποσχέθηκε στον διευθυντή του Πανεπιστημίου, Σιμεόνε Ολιβιέρι ότι θα φέρει κι άλλους ξένους παίκτες στην Περούτζια για να δώσουν εκεί τις εξετάσεις, προκειμένου ο Ουρουγουανός να αποκτήσει -ουσιαστικά χωρίς εξέταση- την υπηκοότητα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο δικηγόρος της εταιρείας "Λουίτζι Σιαπέρο", τηλεφώνησε τρεις φορές στην ανώτατη διοίκηση του πανεπιστημίου της Ούμπρια και κατάφερε να επισπεύσει την ημερομηνία των εξετάσεων, οι οποίες μετατέθηκαν από τις 22 Σεπτεμβρίου, που είχαν αρχικά οριστεί, στις 17 του ίδιου μήνα.

Με αυτό τον τρόπο, η "Γιούβε" θα διευκόλυνε τις διαδικασίες προκειμένου να αποκτήσει τον Σουάρες από την Μπαρτσελόνα, αφού σε διαφορετική περίπτωση ο Ουρουγουανός θα λογιζόταν ως ξένος στο ρόστερ και δεν θα ήταν εύκολη η ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Βέβαια, το deal δεν προχώρησε ούτως ή άλλως, αφού ο 33χρονος φορ είναι πολύ κοντά στην Ατλέτικο.

Photo Credits: AP Photo/Hassan Ammar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σκάνδαλο με Σουάρες: Εξαπάτησε για να πάρει την ιταλική υπηκοότητα
Ανατροπή: Κλείνει στην Ατλέτικο ο Σουάρες
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ