ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρέα με τον Αργυρό η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο

Παρέα με τον Αργυρό η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο

Στο κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, τραγούδησε τις επιτυχίες της μπροστά στο ελληνικό κοινό (VIDEO).

Στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη είναι απ' την Κυριακή (19/3) η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, η οποία ταξίδεψε στη χώρα μας ως εκπρόσωπος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Αρχικά, ο φωτογραφικός φακός της "συνέλαβε" στο γήπεδο της Τούμπας, όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο (1-0) απ' τη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη.

Βέβαια, η Κάτια δεν έμεινε μόνο εκεί, μιας και το βράδυ (19/3) γνώρισε τη νυχτερινή Θεσσαλονίκη. Για την ακρίβεια, βρέθηκε στο Vogue Club. Εκεί όπου εμφανίζονται οι Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός την κάλεσε στη σκηνή για να τραγουδήσει μία απ' τις επιτυχίες της, μιας και στην Πορτογαλία ακολουθεί καριέρα στον χώρο του τραγουδιού.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο η αδερφή του Πορτογάλου σούπερσταρ βρέθηκε στην Αθήνα, γνωρίζοντας τη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας. Τότε, είχε επισκεφθεί ξανά το κέντρο που εμφανιζόταν ο Αργυρός, με τον οποίο φαίνεται να διατηρεί φιλική σχέση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ