ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάνου στο Sport24.gr: "Πήγαμε για την ισοπαλία και νικήσαμε"

Πάνου στο Sport24.gr: "Πήγαμε για την ισοπαλία και νικήσαμε"

Ο πρώην Αλβανός διεθνής της Skoda Ξάνθης και του ΠΑΣ Γιάννινα, Λέντιο Πάνου μιλάει στο Sport24.gr για την ιστορική νίκη της Αλβανίας επί της Πορτογαλίας αλλά και τις πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016 (video).

O Λέντιο Πάνου γνωστός και ως Λεωνίδας Πάνου στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε καριέρα με τη φανέλα της Skoda Ξάνθης, του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ πέρασε και από τον Πανελευσινιακό.

Πλέον ακολουθεί καριέρα τηλεσχολιαστή αποτελώντας έναν από τους πιο σοβαρούς αναλυτές του αλβανικού ποδοσφαίρου στη γειτονική χώρα.

Το Sport24.gr επικοινώνησε αμέσως μετά την σπουδαία νίκη της εθνικής Αλβανίας επί της Πορτογαλίας στο Αβέιρο χάρη στο γκολ του Μπαλάι (52') με τον Λέντιο Πάνου ζητώντας την άποψη του για την τωρινή γενιά της εθνικής Αλβανίας.

"Ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Η ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για τον βαθμό της ισοπαλίας και τελικά πήρε την νίκη.

Αγωνίστηκαν σαν ομάδα. Είναι μία ιστορική νίκη στα προκριματικά του Euro 2016. Nομίζω πως η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν μεγάλο μειονέκτημα για αυτούς και πλεονέκτημα για την Αλβανία.

Για μένα κορυφαίοι παίκτες ήταν ο Οντισέ Ρόσι αλλά και ο γκολκίπερ της Λάτσιο, Μπερίσα".

Πάνου στο Sport24.gr: "Πήγαμε για την ισοπαλία και νικήσαμε"

Ο παλαίμαχος μέσος αναφέρθηκε και στις πιθανότητες που αναλογούν στην Αλβανία προκειμένου να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

"Είναι νωρίς ακόμα. Ήταν μόλις το παιχνίδι. Οι πιθανότητες είναι πολλές μετά τη χθεσινή νίκη, αλλά έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας.

Πάντα ξεκινάμε καλά αλλά τα χαλάμε στο τέλος. Επόμενο παιχνίδι είναι με την Δανία, αν κερδίσουμε τότε θα αυξήσουμε κατά πολύ τις ελπίδες μας. Ακολουθεί η Σερβία. Δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια απέναντι σε δυνατές εθνικές ομάδες.

Δυστυχώς έχουμε δείξει πως δεν έχουμε σταθερότητα. Εύχομαι τώρα να είναι διαφορετικά τα πράγματα".

Ο Λέντιο Πάνου τέλος κατέθεσε την άποψη του για τον Ιταλό ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζιάνι Ντε Μπιάζι.

"Είναι ένας κλασικός εκπρόσωπος της ιταλικής σχολής ποδοσφαίρου. Η ομάδα έχει καλούς νέους παίκτες που παίζουν όλοι σε συλλόγους της Ευρώπης".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ