ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παλέρμο: "Κόντρα στην Ελλάδα το πιο σημαντικό γκολ με την Αργεντινή"

Argentina's Martin Palermo celebrates scoring his side's second goal with Argentina's Clemente Rodriguez, right, and Argentina's Lionel Messi, center, during the World Cup group B soccer match between Greece and Argentina at Peter Mokaba Stadium in Polokwane, South Africa, Tuesday, June 22, 2010.  (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Argentina's Martin Palermo celebrates scoring his side's second goal with Argentina's Clemente Rodriguez, right, and Argentina's Lionel Messi, center, during the World Cup group B soccer match between Greece and Argentina at Peter Mokaba Stadium in Polokwane, South Africa, Tuesday, June 22, 2010. (AP Photo/Eugene Hoshiko) AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO

Ο Μαρτίν Παλέρμο δήλωσε πως το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 ήταν το σημαντικότερο της καριέρας του με την εθνική Αργεντινής.

Ο Μαρτίν Παλέρμο αποτέλεσε έναν από τους πιο χαρισμαστικούς σκόρερ στην ιστορία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, μετρώντας 120 γκολ σε 226 συμμετοχές με την Μπόκα Τζούνιορς. Παράλληλα, στις 13 φορές που φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, κατάφερε να σκοράρει εννιά τέρματα.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη στη " La Nacion", ήταν εκείνο που σημείωσε απέναντι στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Η Αργεντινή επικράτησε 2-0 του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με τον 36χρονο -τότε- στράικερ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με όμορφο σουτ ύστερα από τρομερή ατομική προσπάθεια του Λιονέλ Μέσι και απόκρουση του Αλέξανδρου Τζόρβα.

"Για εμένα, το γκολ που σημείωσα απέναντι στην Ελλάδα στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, είναι το πιο σημαντικό που πέτυχα με την εθνική Ομάδα, γιατί το έκανα σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και όταν ήμουν 36 ετών. Οι γονείς μου, η γυναίκα μου, ο μεγαλύτερος γιος μου, οι φίλοι μου ήταν εκεί. Πανηγύρισαν όσο κι εγώ. Έτσι, τα λεπτά που έπαιξα σε αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ ξεχωριστά. Πέρα από όλα όσα βίωσα ως παίκτης, το να φοράω τη φανέλα της εθνικής ομάδας, είναι πάντα κάτι μοναδικό", σχολίασε ο παλαίμαχος επιθετικός της "αλμπισελέστε".

Θυμηθείτε το γκολ:

Photo Credits: AP Photo/Eugene Hoshiko

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ