ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίζει με Μαραντόνα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Παίζει με Μαραντόνα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρίσκεται στο Μαρακές, καθώς θα δώσει το "παρών" σε επετειακό ματς με τους Ντιέγκο Μαραντόνα, Σέζαρ Σαμπάιο, Πάουλο Σέρζιο, Ζορζ Γουεά και Φραντσέσκο Τόλντο μεταξύ άλλων στη Δυτική Σαχάρα.

Οι Μαραντόνα και Ζιλμπέρτο Σίλβα θα είναι παρόντες στο επετειακό ματς για την 40ή επέτειο του Πράσινου Μαρτίου - που σηματοδότησε τη λήξη της ισπανικής αποικιοκρατίας στα εδάφη της Βορείου Αφρικής - το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Ελ-Αϊούν την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.

Το ματς θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Βασιλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Μαρόκου και πέραν του επετειακού, θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στο ματς θα συμμετέχουν εκτός των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Μαραντόνα, οι Αμπεντί Πελέ, Ζορζ Γουεά, Μοχάμεντ Αμπουτρίκα, Χοσάμ Χασάν (πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ), Σέζαρ Σαμπάιο, Κάρλος Ασουνσάο, Πάουλο Σέρζιο και Φραντσέσκο Τόλντο.

Παίζει με Μαραντόνα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

"Είναι η πρώτη μου επίσκεψη στο Μαρόκο και δεν θα είναι η τελευταία. Μου αρέσει ο μαροκινός λαός και αυτό δεν αγοράζεται με το κανένα χρήμα στον κόσμο", είπε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στη δημόσια τηλεόραση της χώρας.

Μετά το Μαρόκο, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα επισκεφτεί τη χώρα μας και θα παρακολουθήσει μάλιστα το ντέρμπι ανάμεσα στην πρώην του ομάδα, Παναθηναϊκό, και τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ