ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Πέμπτη με εξάρα η Εσπεράνς

Tunisia's Esperance Sportive de Tunis Youssef Msakni, right, and Mexico's CF Monterrey defender Sergio Perez vie for the ball during the match for the fifth place at the Club World Cup soccer tournament  in Toyota, central Japan, Wednesday, Dec. 14, 2011.  (AP Photo/Koji Sasahara)
Tunisia's Esperance Sportive de Tunis Youssef Msakni, right, and Mexico's CF Monterrey defender Sergio Perez vie for the ball during the match for the fifth place at the Club World Cup soccer tournament in Toyota, central Japan, Wednesday, Dec. 14, 2011. (AP Photo/Koji Sasahara) AP

Η Εσπεράνς από την Τυνησία συνέτριψε (6-2) την Αλ Σαντ από το Κατάρ στην Ντόχα και κατέλαβε την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Απογοήτευσαν οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης με προπονητή τον Τσάβι. (VIDEO)

Απογοήτευσε η Αλ Σαντ, οικοδέσποινα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2019 το οποίο διεξήχθη στην πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα.

Η ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο πρώην θρύλος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, όχι μόνο δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά - αποκλείστηκε από τη μεξικανική Μοντερέι - αλλά συνετρίβη από την Εσπεράνς και έμεινε στην έκτη θέση.

Οι Τυνήσοι επικράτησαν 6-2 στο Καλίφα της Ντόχα και πήραν την πέμπτη θέση της διοργάνωσης. Ο Χάμντου Ελχούνι άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Τύνιδας μόλις επτά λεπτά μετά από την έναρξη του ματς.

Ο Μπάντρι στο 13' έκανε το 0-2 για τους Τυνήσιους, ενώ ταφόπλακα σε κάθε ελπίδα της Αλ Σαντ μπήκε στο 24ο λεπτό. Ο Αμπντελκαρίμ Χασάν έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, ο Μπάντρι εκτέλεσε εύστοχα, πέτυχε το δεύτερο του γκολ και τρίτο της ομάδας του.

Νέο πέναλτι στο 32ο λεπτό αυτή τη φορά για την Αλ Σάντ με τον Μπουνετζά να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-3. Ο Χάμντου Ελχούνι έκανε το 1-4 στο 42ο λεπτό, ενώ το τρίτο και τελευταίο πέναλτι της αναμέτρησης ήταν και πάλι εύστοχο.

Το εκτέλεσε ο Χασάν Αλ Χέιντους στο 49ο λεπτό για το 2-4. Στο 74ο λεπτό ο Χάμντου Ελχούνι έκανε το 2-5 φθάνοντας στο χατ-τρικ, ενώ ο Ντερμπαλί στο 87ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-6).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ