ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Κλοπ η Φενέρμπαχτσε!

Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Κλοπ η Φενέρμπαχτσε!

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στην Τουρκία προκειμένου να ακούσει την πρόταση της Φενέρμπαχτσε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά την ανακοίνωση από πλευράς Γιούργκεν Κλοπ περί αποχώρησής του από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στο φινάλε της σεζόν μετά από επτά χρόνια παρουσίας, δημιουργήθηκε μία τεράστια... ουρά από ευρωπαϊκούς συλλόγους που θέλουν να τον έχουν στην άκρη του πάγκου της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ομάδες από Premier League, από Serie A, από Ligue 1 αλλά και από άλλα πρωταθλήματα έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους και όσο πλησιάζουμε το καλοκαίρι τόσο αναμένεται να φουντώσει η μάχη μεταξύ των ανταγωνιστριών για το ποια θα "καπαρώσει" τον 47χρονο τεχνικό.

Δεν αποκλείεται πάντως να μην γίνει ποτέ αυτή η "μάχη" και να έχουμε κάποια έκπληξη, με ομάδα που δεν την περιμένει κανείς να εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά και να κάνει μία πρόταση στην οποία να αδυνατεί να αρνηθεί ο Κλοπ.

Ποια μπορεί να είναι αυτή; Η Φενέρμπαχτσε που όλα δείχνουν πως δεν έμεινε μόνο στο φιλολογικό ενδιαφέρον αλλά είναι διατεθειμένη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Γερμανό τεχνικό για να τον κάνει αφεντικό των αποδυτηρίων στο "Σουκρού Σαράτσογλου".

Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Κλοπ η Φενέρμπαχτσε!

Όπως αποκάλυψε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA μέσω φωτογραφίας που έδωσε στη δημοσιότητα, ο Γιούργκεν Κλοπ έφτασε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης με πτήση τσάρτερ, συνοδευόμενος τόσο από τη σύζυγό του όσο και από τον μάνατζέρ του Μαρκ Κόζικε.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Κλοπ αποφάσισε να ταξιδέψει στη γειτονική μας χώρα για να ακούσει την πρόταση που έχουν να του κάνουν οι άνθρωποι της Φενέρ, με τον "θρύλο" της Τουρκίας να διεκδικεί ακόμα το φετινό πρωτάθλημα όντας στη 2η θέση με τρεις βαθμούς λιγότερους από τη Γαλατάσαραϊ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ