ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Όχι" του Βιδάλ στην Ίντερ λόγω... Γιουβέντους

Chile's Arturo Vidal gestures to Portugal's Bruno Alves, right, during the Confederations Cup, semifinal soccer match between Portugal and Chile, at the Kazan Arena, Russia, Wednesday, June 28, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Chile's Arturo Vidal gestures to Portugal's Bruno Alves, right, during the Confederations Cup, semifinal soccer match between Portugal and Chile, at the Kazan Arena, Russia, Wednesday, June 28, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP

Η Ίντερ έδινε τρελά χρήματα στη Μπάγερν Μονάχου για να κάνει δικό της τον Αρτούρο Βιδάλ όμως άκουσε το ηχηρό "όχι" του Χιλιανού άσου λόγω του πρότερου βίου του στην Γιουβέντους.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε βάλει στο στόχαστρο τον Αρτούρο Βιδάλ και η διοίκηση της Ίντερ ήταν αποφασισμένη να κάνει πρόταση ύψους 57.000.000 στην Μπάγερν Μονάχου για τον διεθνή Χιλιανό μεσοεπιθετικό. Εντούτοις, οι "νερατζούρι" έμειναν με την όρεξη, αφού άκουσαν ένα ηχηρό "όχι", πριν ξεκινήσει καν η διαπραγμάτευση.

Το εντυπωσιακό είναι πως η αρνητική απάντηση δεν δόθηκε από τους Βαυαρούς, αλλά απότον ποδοσφαιριστή, με την εφημερίδα της Χιλής "El Mercurio" να αναφέρει πως ο 31χρονος άσος απέρριψε την πρόταση μόνο και μόνο επειδή στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Γιουβέντους. Η μεγάλη κόντρα των δυο ομάδων επηρεάζει ακόμα και παίκτες που έχουν αποχωρήσει!

AP Photo/Ivan Sekretarev

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ