ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οσκάρ: "Αν δεν ήταν τα χρήματα, δεν θα έφευγα ούτε από τη Βραζιλία"

Οσκάρ: "Αν δεν ήταν τα χρήματα, δεν θα έφευγα ούτε από τη Βραζιλία"

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Οσκάρ, παραδέχθηκε ότι τα χρήματα ήταν ο λόγος που άφησε την Τσέλσι για την Κίνα και την ομάδα αυτής, Shanghai SIPG. Αλλιώς, όπως είπε, θα έμενε στη Βραζιλία.

Όλο και περισσότερα πρωτοκλασάτα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δέχονται τελευταία προτάσεις από ομάδες της Κίνας και πολλοί αποφασίζουν να κάνουν το βήμα για το πρωτάθλημα της ασιατικής χώρας.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Οσκάρ, ο οποίος αποδέχθηκε τη δελεαστική πρόταση της Shanghai SIPG και θα λαμβάνει 24.400.000 ευρώ τη σεζόν. Με δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι τα χρήματα ήταν το μοναδικό κίνητρο για να πάει στην Κίνα και δήλωσε αισιόδοξος ότι θα κληθεί ξανά στην εθνική Βραζιλίας.

"Για όλους τους ποδοσφαιριστές είναι έτσι. Εάν δεν ήταν για τα χρήματα, δεν θα έφευγα ούτε από τη Βραζιλία. Όταν πηγαίνεις στην Ευρώπη το κάνεις για τα χρήματα και για να παίξεις σε ορισμένες ομάδες. Και το πρότζεκτ της Shanghai SIPG είναι ένα από τα καλύτερα. Δε σκέφτομαι ότι έκανα ένα βήμα πίσω. Πιστεύω ότι στην Κίνα έχουν ένα καλό πρότζεκτ για εμένα και τους άλλους παίκτες που έχουν έρθει. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον αυτό το πρωτάθλημα θα γίνει ένα από τα καλύτερα του κόσμου. Γι' αυτό και δε σκέφτηκα πολύ, για να λάβω την απόφαση.

Πιστεύω ότι εάν τα πάω καλά με τη SIPG θα κληθώ ξανά στην εθνική Βραζιλίας. Και ο Παουλίνιο και ο Ρενάτο Αουγκούστο έχουν κληθεί στη "σελεσάο", υποστήριξε ο Οσκάρ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ