ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ορλάντο Σα, ο αντί-Πρίγιοβιτς στη Henan Jianye

Ορλάντο Σα, ο αντί-Πρίγιοβιτς στη Henan Jianye

Μετά το "όχι" του ΠΑΟΚ στην πρόταση 9.000.000 ευρώ για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, η κινεζική Henan Jianye έκλεισε τον Πορτογάλο επιθετικό της Σταντάρ Λιέγης, Ορλάντο Σα.

Η κινεζική Henan Jianye ήθελε επειγόντως επιθετικό και τον έκλεισε στην εκπνοή της (κινεζικής) χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Την Τετάρτη (28/2) απέκτησε τον 29χρονο Πορτογάλο επιθετικό, Ορλάντο Σα, από τη Σταντάρ Λιέγης με το κόστος του deal να ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ.

Ο Ίβηρας, ο οποίος απασχόλησε το ρεπορτάζ τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ στο παρελθόν, πήγε στη Λιέγη το 2016 ορμώμενος από το Τελ Αβίβ και τη Μακάμπι.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτος στόχος των Κινέζων ήταν όπως αποκάλυψε το Sport24.gr ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά ο "Δικέφαλος" έδωσε αρνητική απάντηση στην πρόταση 9.000.000 ευρώ κι ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Σέρβο διεθνή επιθετικό.

Η Henan Jianye ανακοίνωσε την Τρίτη (27/2) την απόκτηση του Ισπανού πρώην αμυντικού της ΑΕΚ και της Χετάφε, Κάλα, ενώ στην κινεζική ομάδα βρίσκονται ο Καμερουνέζος, Κριστιάν Μπασογκόγκ, ο Πορτογάλος, Ρικάρντο Βαζ Τε και ο Τσέχος, Μπόρεκ Ντότσκαλ.

Την περυσινή σεζόν συγκέντρωσε 30 βαθμούς και κατετάγη 14η στη συνολική βαθμολογία, γλιτώνοντας τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Photo credits: standard.be

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ