ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όργια Ιμπραχίμοβιτς με το τέλειο χατ-τρικ και ατάκα για... Ferrari και Fiat!

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates his goal during the second half of an MLS soccer match against Toronto FC in Carson, Calif., Thursday, July 4, 2019. The Galaxy won 2-0. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates his goal during the second half of an MLS soccer match against Toronto FC in Carson, Calif., Thursday, July 4, 2019. The Galaxy won 2-0. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu) AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Το ποδοσφαιρικό ντέρμπι του Λος Άντζελες βρήκε νικητές τους Γκάλαξι με 3-2 και θριαμβευτή τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, καθώς πέτυχε χατ-τρικ και υποχρέωσε άπαντες στο γήπεδο να τον αποθεώνουν φωνάζοντας ρυθμικά "MVP" (VIDEOS)!

Μέγας είσαι Ζλάταν και θαυμαστά τα έργα σου! Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν αποφασισμένος να κάνει θόρυβο στο ντέρμπι της πόλης μεταξύ των Λος Άντζελες Γκάλαξι και των Λος Άντζελες FC και τελικά έκανε πάταγο, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Ο πρώτος σκόρερ του MLS τη φετινή σεζόν, Κάρλος Βέλα έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους μόλις στο 4ο λεπτό, όμως αυτό αγρίεψε τον "Ίμπρα" που πήρε με τη μία το όπλο του και άρχισε να εκτελεί την αντίπαλο της ομάδας του.

Στο 8ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 με εντυπωσιακό σουτ ύστερα από εκπληκτική σόλο ενέργεια, στο 56' κάρφωσε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με ασύλληπτη κεφαλιά όπου πήρε παραμάζωμα τον προσωπικό του αντίπαλο, ενώ στο 70' έκανε το 3-1 με δυνατό συρτό σουτ εκτός περιοχής!

Ουσιαστικά έκανε το τέλειο χατ-τρικ καθώς σκόραρε με το δεξί πόδι, με το κεφάλι και με το αριστερό πόδι, με τρεις διαφορετικούς τρόπους δηλαδή!

Το μόνο που κατάφεραν οι Λος Άντζελες FC ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, με σκόρερ και πάλι τον Βέλα, με το γεγονός πάντως να μην είναι αρκετό για να μπουν στο στόχαστρο του Σουηδού σούπερ σταρ.

"Δεν δούλεψα όλη μου την καριέρα για να έρθω στο MLS για να με συγκρίνουν με τον Κάρλος Βέλα. Τα μίντια έκαναν ένα τεράστιο λάθος. Δεν συγκρίνεις τις Ferrari με τα FIAT. Σήμερα απέδειξα πως είμαι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος", δήλωσε στο φινάλε του αγώνα ο Ιμπραχίμοβιτς, με την ιαχή "MVP, MVP" που ακούστηκε ουκ ολίγες φορές από τις κερκίδες να ηχεί ακόμα στα αυτά του.

"Είμαι το Λος Άντζελες", έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter ο Σουηδός στράικερ, ο οποίος μετράει πλέον 41 γκολ σε 44 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα του MLS και 520 γκολ συνολικά στη μέχρι τώρα τεράστια καριέρα του.

Photo Credits: AP Photo/Ringo H.W. Chiu

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ