ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Νάτχο ήταν... όλο το Ισραήλ κόντρα στη Σκωτία

Albania's Ledian Memushaj, background,  fights for the ball with Israel's Bibras Natcho during the UEFA Nations League soccer match between Albania and Israel at Elbasan Arena, in Elbasan, southern Albania, Friday, Sept. 7, 2018. (AP Photo/Hektor Pustina)
Albania's Ledian Memushaj, background, fights for the ball with Israel's Bibras Natcho during the UEFA Nations League soccer match between Albania and Israel at Elbasan Arena, in Elbasan, southern Albania, Friday, Sept. 7, 2018. (AP Photo/Hektor Pustina) AP

Αποθεώθηκε από τα σκωτσέζικα μίντια ο άσος του Ολυμπιακού, Μπίμπαρς Νάτχο που αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του Ισραήλ στην ιστορική νίκη επί της Σκωτίας με 2-1. Έβγαλε το ενενηντάλεπτο με τραυματισμό ο 30χρονος χαφ.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Μπίμπαρς Νάτχο στην αναμέτρηση Ισραήλ - Σκωτία που έληξε με 2-1 υπέρ της ομάδας του άσου του Ολυμπιακού. Το Ισραήλ, μάλιστα, νίκησε πρώτη φορά στην ιστορία του τον συγκεκριμένο αντίπαλο (είχαν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές το 1981).

Τα σκωτσέζικα Μέσα, παρότι με την πλευρά των ηττημένων, στάθηκαν ιδιαίτερα στην εμφάνιση που πραγματοποίησε ο 30χρονος χαφ, γράφοντας αρκετά κολακευτικά σχόλια για το παιχνίδι που έκανε...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της "Sun" που στο LIVE της αναμέτρησης αποθέωνε τον Μπίμπαρς Νάτχο για τον τρόπο με τον οποίο καθοδηγούσε τους συμπαίκτες του.

" Ο Νάτχο είναι ο μαέστρος της μεσαίας γραμμής. Ο παίκτης του Ολυμπιακού κρατάει άνετα την κατοχή και διαθέτει τρομερή ικανότητα στις πάσες..." ήταν ένα από τα σχόλια του προαναφερθέντος Μέσου για τον Ισραηλινό.

Ενώ ένα άλλο ανέφερε " ...τα πάντα περνάνε από τα πόδια του αρχηγού του Ισραήλ, Νάτχο. Αυτός πηγαίνει τους παίκτες της Σκωτίας από τη μία πλευρά στην άλλη..."

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Νάτχο έβγαλε το ματς τραυματίας, καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα κι ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του και για το αν και πόσο καιρό θα μείνει εκτός.

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ