ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (18/6)

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (18/6)

Και το καλοκαίρι του 2017 θα είναι... όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr! Δείτε εν συντομία τις σημαντικότερες κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στην Ευρώπη και εν συνεχεία την υπερπλήρη πλατφόρμα με όλες τις μεταγραφές και top-5 ανά χώρα

Για ένατο σερί καλοκαίρι είναι... "Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr". Μέσα από αυτό το κομμάτι θα ενημερώνεστε καθημερινά σε μορφή κειμένου με φωτογραφίες για τις κινήσεις ενίσχυσης των ομάδων ανά την Ευρώπη, ενώ μέσω της νέας πλατφόρμας του Sport24.gr θα έχετε στην διάθεσή σας πάντα κάθε μεταγραφή, όπως και top-5 σε κάθε χώρα.

Σήμερα θα δούμε εν συντομία τις σημαντικότερες κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, ενώ βέβαια στην πλατφόρμα σε μερικές χώρες θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη για να δείτε πλήρες top-5, καθώς έχουν γίνει λίγες μεταγραφές (όπως πχ στην Ελλάδα).

Στη Φενέρμπαχτσε ο Ντιράρ

Στη Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ναμπίλ Ντιράρ. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την τουρκική ομάδα, η οποία διατηρεί οψιόν επέκτασης γι' ακόμα μία σεζόν.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (18/6)

Ανακοίνωσε Μεϊτέ η Μονακό

Η Μονακό ανακοίνωσε την απόκτηση του Σουαλιό Μεϊτέ απ' τη Ζούλτε Βάρεχεμ έναντι 8.000.000 ευρώ, με τον Γάλλο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2022.

Ο 23χρονος χαφ υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών, ενώ αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή για τη γαλλική ομάδα, ύστερα απ' τους Γιούρι Τίλεμανς, Ζορντί Γκασπάρκαι Ντιέγκο Μπενάλιο.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (18/6)

Στη Λας Πάλμας ο Τσίμο Ναβάρο

Η Λας Πάλμας απέκτησε τον 27χρονο δεξιό μπακ, Τσίμο Ναβάρο, από την Αλμερία. Ο Ανδαλουσιάνος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νησιωτική ισπανική ομάδα και θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (18/6)

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

"Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr" και φέτος, όπως άλλωστε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 9 χρόνια!

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, θα υπάρχει όπως κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο κείμενο που θα ανανεώνεται καθημερινά με τις... φρέσκιες κινήσεις, όμως όλες οι μεταγραφές δεν θα είναι μέσα σε αυτό σε μορφή κειμένου (λίστα).

Στο τέλος του κειμένου θα υπάρχουν 12 links, ένα για κάθε πρωτάθλημα (το ελληνικό και άλλα 11), όπου σε μία βελτιωμένη πλατφόρμα θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μεταγραφές.

Σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα υπάρχουν οι μεταγραφές όλων των ομάδων, ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία θα υπάρχουν οι κινήσεις μόνο των μεγάλων ομάδων.

Και στις 12 χώρες όμως κάνοντας "κλικ" στο πρωτάθλημα θα βλέπετε αρχικά ένα top-5, τις πέντε καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει με περισσότερες πληροφορίες, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό, καθώς δεν έχουν έχουν αρκετές κινήσεις μέχρι τώρα!

Από πάνω θα υπάρχουν τα σήματα των ομάδων και με "κλικ" πάνω σε αυτό θα εμφανίζονται οι μεταγραφές της κάθε ομάδας, αλλά και αυτοί που έφυγαν.

Όλες οι μεταγραφές

Superleague

Premier League

Serie A

Primera Division

Bundesliga

Ligue 1

Primeira Liga

Eredivisie

Super Lig

Pro League

Scottish Premier League

Α' Εθνική Κύπρου

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ