ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (8/7)

Sebastian Driussi of Argentina's River Plate celebrates scoring his team's second goal against Colombia's Deportivo Independiente Medellin during a Copa Libertadores Group 3 soccer match at the Atanasio Girardot stadium in Medellin, Colombia, Wednesday, March 15, 2017. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Sebastian Driussi of Argentina's River Plate celebrates scoring his team's second goal against Colombia's Deportivo Independiente Medellin during a Copa Libertadores Group 3 soccer match at the Atanasio Girardot stadium in Medellin, Colombia, Wednesday, March 15, 2017. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP

Υπογράφει ManUtd ο Λουκακού και Έβερτον ο Ρούνεϊ! Ντριούσι η Ζενίτ, Μουριέλ & Πισάρο η Σεβίλλη, Καμάτσο η Βόλφσμπουργκ, στην Championship ο Ρούμπεν Νέβες η Πόρτο! Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr

Η Ρίβερ Πλέιτ πούλησε με 15.000.000 ευρώ στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τον 21άχρονο Αργεντινό επιθετικό (παίζει και εξτρέμ και ως 2ος επιθετικός), Σεμπαστιάν Ντριούσι (AP Photo/Ricardo Mazalan).

Είναι ουσιαστικά ο λόγος που ο Νάτσο Σκόκο δεν πήγε στην ΑΕΚ, αλλά επέλεξε να καλύψει το κενό του Ντριούσι στην 11άδα της Ρίβερ, ενώ η μεταγραφή αυτή επηρέασε και τον ΠΑΟΚ, καθώς έκανε πιο εύκολη την επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (8/7)

Μία μεταγραφή που δείχνει την διαφορά της Αγγλίας από όλες τις άλλες χώρες. Η Γουλβς, η οποία δεν παίζει στην Premier League αλλά στην Championship, απέκτησε με 17.000.000 ευρώ απ'την Πόρτο τον 20άχρονο Πορτογάλο αμυντικό μέσο, Ρούμπεν Νέβες. Είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, ενώ πήρε επίσης δανεικό απ'τους "δράκους" τον 26άχρονο Γαλλο-Ιβοριανό στόπερ, Ουιλί Μπολί.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (8/7)
Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (8/7)

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την συμφωνία με τη Σαμπντόρια για την απόκτηση του Λουίς Μουριέλ και αυτή με την Τίγκρες για τον Γκουίντο Πισάρο.

Ο Μουριέλ είναι 26άχρονος Κολομβιανός επιθετικός και υπολογίζεται πως θα κοστίσει 20.000.000 ευρώ, ενώ στα 6.000.000 ευρώ υπολογίζεται το κόστος για τον Πισάρο, ο οποίος είναι 27άχρονος Αργεντινός αμυντικός μέσος.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (8/7)
Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (8/7)

Η Βόλφσμπουργκ έδωσε 15.000.000 ευρώ στη Μάλαγα και απέκτησε τον 27άχρονο Ισπανό αμυντικό μέσο, Ιγνάθιο Καμάτσο, ενώ με 2.250.000 ευρώ πήρε απ'την Άρσεναλ τον 19άχρονο Αγγλο-Τζαμαϊκανό μεσοεπιθετικό, Κέιλεν Χιντς.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (8/7)
Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (8/7)

Τον 24άχρονο Γερμανό αριστερό μπακ, Νίκο Σουλτς, απέκτησε η Χόφενχαϊμ απ'την Γκλάντμπαχ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (8/7)

Δύο ακόμη ακριβές μεταγραφές που έχει ξοδέψει περίπου 40.000.000 ευρώ! Τα "σκυλιά" απέκτησαν λοιπόν με 9.000.000 ευρώ απ'την Σεντ-Ετιέν τον 25άχρονο Γαλλο-Μαροκινό δεξιό μπακ, Κεβίν Μαλκί, ενώ με άλλα 9.000.000 ευρώ απέκτησαν απ'τη Σάο Πάουλο τον 25άχρονο Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, Τιάγκο Μέντες.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (8/7)
Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (8/7)

Πέρσι δανεικός σε Μπολόνια και Σαλερνιτάνα, φέτος δανεικός στη ΣΠΑΛ ο 23άχρονος Ιταλο-Σενεγαλέζος τερματοφύλακας, Αλφρέντ Γκομίς, με αγορά το 2018 απ'την Τορίνο.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (8/7)

Λουκακού και Ρούνεϊ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως η Έβερτον έκανε αποδεκτή την πρότασή της για τον Ρομελού Λουκακού. Η πρόταση είναι 75.000.000 λίρες, και άλλα 15.000.000 λίρες bonus, δηλαδή 85.000.000 ευρώ και άλλα 17.000.000 ευρώ bonus.

Μένει να υπογράψει ο Βέλγος στράικερ που βρίσκεται στο Λος Άντζελες με τον Πολ Πογκμπά, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Η Γιουνάιτεντ θα τον αφήσει ελεύθερο και θα υπογράψει στην Έβερτον, επιστρέφοντας μετά από 13 χρόνια, ενώ το μισό μισθό του θα τον πληρώνουν οι "κόκκινοι διάβολοι".

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (8/7)

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

"Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr" και φέτος, όπως άλλωστε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 9 χρόνια!

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, θα υπάρχει όπως κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο κείμενο που θα ανανεώνεται καθημερινά με τις... φρέσκιες κινήσεις (νέο κείμενο κάθε μέρα με την ημερομηνία στον τίτλο), όμως όλες οι μεταγραφές δεν θα είναι μέσα σε αυτό σε μορφή κειμένου (λίστα).

Στο τέλος του κειμένου θα υπάρχουν 12 links, ένα για κάθε πρωτάθλημα (το ελληνικό και άλλα 11), όπου σε μία βελτιωμένη πλατφόρμα θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μεταγραφές.

Σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα υπάρχουν οι μεταγραφές όλων των ομάδων, ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία θα υπάρχουν οι κινήσεις μόνο των μεγάλων ομάδων.

Και στις 12 χώρες όμως κάνοντας "κλικ" στο πρωτάθλημα θα βλέπετε αρχικά ένα top-5, τις πέντε καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει με περισσότερες πληροφορίες, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό, καθώς δεν έχουν έχουν αρκετές κινήσεις μέχρι τώρα!

Από πάνω θα υπάρχουν τα σήματα των ομάδων και με "κλικ" πάνω σε αυτό θα εμφανίζονται οι μεταγραφές της κάθε ομάδας, αλλά και αυτοί που έφυγαν.

Όλες οι μεταγραφές

Superleague

Premier League

Serie A

Primera Division

Bundesliga

Ligue 1

Primeira Liga

Eredivisie

Super Lig

Pro League

Scottish Premier League

Α' Εθνική Κύπρου

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ