ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (24/6)

Monaco's Valere Germain reacts after scoring his team's third goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Monaco and Dortmund at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday April 19, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's Valere Germain reacts after scoring his team's third goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Monaco and Dortmund at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday April 19, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η Μονακό πούλησε στη Μαρσέιγ τον Βαλέρ Ζερμέν, ο Γουίλ Χιουζ η 1η μεταγραφή του Σίλβα στη Γουότφορντ, στην Τρουά ο Μπριάν Πελέ, στην Ουντινέζε ο Αλμπάνο Μπισάρι. Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr

Ήταν δεδομένο εδώ και μέρες, το βράδυ του Σαββάτου έγινε και επίσημο. Η Μαρσέιγ απέκτησε απ'τη Μονακό τον Βαλέρ Ζερμέν, με τον 27άχρονο Γάλλο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο 4 ετών. Το κόστος της μεταγραφής είναι 8.000.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν και άλλα 2.000.000 ευρώ bonus.

AP Photo/Claude Paris

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (24/6)

Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε η Γουότφορντ με προπονητή τον Μάρκο Σίλβα, καθώς απέκτησε τον 22άχρονο Άγγλο κεντρικό μέσο, Γουίλ Χιουζ, δίνοντας 9.000.000 ευρώ στην Ντέρμπι Κάουντι.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (24/6)

Η Τρουά απέκτησε απ'την Μπρεστ τον αριστεροπόδαρο μέσο, Μπριάν Πελέ, με τον 25άχρονο Γάλλο να υπογράφει συμβόλαιο 2 ετών.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (24/6)

Συμβόλαιο ενός έτος υπέγραψε με την Ουντινέζε ο 39άχρονος Αργεντινός τερματοφύλακας, Αλμπάνο Μπισάρι, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος απ'την Πεσκάρα.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (24/6)

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

"Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr" και φέτος, όπως άλλωστε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 9 χρόνια!

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, θα υπάρχει όπως κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο κείμενο που θα ανανεώνεται καθημερινά με τις... φρέσκιες κινήσεις (νέο κείμενο κάθε μέρα με την ημερομηνία στον τίτλο), όμως όλες οι μεταγραφές δεν θα είναι μέσα σε αυτό σε μορφή κειμένου (λίστα).

Στο τέλος του κειμένου θα υπάρχουν 12 links, ένα για κάθε πρωτάθλημα (το ελληνικό και άλλα 11), όπου σε μία βελτιωμένη πλατφόρμα θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μεταγραφές.

Σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα υπάρχουν οι μεταγραφές όλων των ομάδων, ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία θα υπάρχουν οι κινήσεις μόνο των μεγάλων ομάδων.

Και στις 12 χώρες όμως κάνοντας "κλικ" στο πρωτάθλημα θα βλέπετε αρχικά ένα top-5, τις πέντε καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει με περισσότερες πληροφορίες, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό, καθώς δεν έχουν έχουν αρκετές κινήσεις μέχρι τώρα!

Από πάνω θα υπάρχουν τα σήματα των ομάδων και με "κλικ" πάνω σε αυτό θα εμφανίζονται οι μεταγραφές της κάθε ομάδας, αλλά και αυτοί που έφυγαν.

Όλες οι μεταγραφές

Superleague

Premier League

Serie A

Primera Division

Bundesliga

Ligue 1

Primeira Liga

Eredivisie

Super Lig

Pro League

Scottish Premier League

Α' Εθνική Κύπρου

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ