ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (2/8)

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (2/8)

Πήρε τον νέο... Λεμάρ η Μονακό, βρήκαν ομάδα οι Μπουί και Σισοκό, ξανά δανεισμοί για Πάσαλιτς και Μαρτίνες.

Η Μονακό... προετοίμασε το έδαφος για την πώληση του Τομά Λεμάρ στην Άρσεναλ, αφού αγόρασε από τη Ρεν τον ταλαντούχο Ανταμά Ντιακαμπί, τον 21χρονο Γάλλο αριστερό εξτρέμ που παίζει στη θέση του συμπατριώτη του. Μάλιστα, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, με 8.000.000 ευρώ να αλλάζουν χέρια, συν 2.000.000 ευρώ να περιμένουν με τη μορφή μπόνους.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (2/8)

Μετά από το αδιάφορο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, ως δανεικός από την Άστον Βίλα, ο Αλί Σισοκό αποχώρησε από τον σύλλογο της Championship για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη "νεοφώτιστη" στη Süper Lig, Μαλάτιασπορ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (2/8)

Μετά από τους αλλεπάλληλους δανεισμούς από τη Γιουβέντους, μεταξύ των οποίων και στον Παναθηναϊκό, ο 24χρονος Ολλανδός μέσος Ουασίμ Μπούι αποχώρησε από τους "μπιανκονέρι" ως ελεύθερος και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη Λιντς. Μόνο που δεν θα αγωνιστεί στην Championship, αλλά θα παραχωρηθεί... δανεικός στην Κουλτουράλ Λεονέσα, "νεοφώτιστη" στη Segunda Division!

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (2/8)

Πέμπτος δανεισμός σε ισάριθμες σεζόν για τον 24χρονο Αργεντινό τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος τη φετινή σεζόν θα υπερασπιστεί την εστία της Χετάφε.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (2/8)

Μετά από έναν επιτυχημένο δανεισμό στη Μίλαν την περσινή σεζόν, η Τσέλσι δάνεισε ξανά τον Μάριο Πάσαλιτς. Αυτήν τη φορά, ο 22χρονος Κροάτης μέσος θα αγωνιστεί με την πρωταθλήτρια Ρωσίας Σπαρτάκ Μόσχας.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (2/8)

Δέκατη ομάδα στην καριέρα του 28χρονου διεθνή επιθετικού από το Εκουαδόρ, Φελίπε Καϊσέδο, για τον οποίο η Λάτσιο προσέφερε 3.000.000 ευρώ στην Εσπανιόλ και τον έκανε δικό της για τρία χρόνια.

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

"Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr" και φέτος, όπως άλλωστε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 9 χρόνια!

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, θα υπάρχει όπως κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο κείμενο που θα ανανεώνεται καθημερινά με τις... φρέσκιες κινήσεις (νέο κείμενο κάθε μέρα με την ημερομηνία στον τίτλο), όμως όλες οι μεταγραφές δεν θα είναι μέσα σε αυτό σε μορφή κειμένου (λίστα).

Στο τέλος του κειμένου θα υπάρχουν 12 links, ένα για κάθε πρωτάθλημα (το ελληνικό και άλλα 11), όπου σε μία βελτιωμένη πλατφόρμα θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μεταγραφές.

Σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα υπάρχουν οι μεταγραφές όλων των ομάδων, ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία θα υπάρχουν οι κινήσεις μόνο των μεγάλων ομάδων.

Και στις 12 χώρες όμως κάνοντας "κλικ" στο πρωτάθλημα θα βλέπετε αρχικά ένα top-5, τις πέντε καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει με περισσότερες πληροφορίες, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό, καθώς δεν έχουν έχουν αρκετές κινήσεις μέχρι τώρα!

Από πάνω θα υπάρχουν τα σήματα των ομάδων και με "κλικ" πάνω σε αυτό θα εμφανίζονται οι μεταγραφές της κάθε ομάδας, αλλά και αυτοί που έφυγαν.

Όλες οι μεταγραφές

Superleague

Premier League

Serie A

Primera Division

Bundesliga

Ligue 1

Primeira Liga

Eredivisie

Super Lig

Pro League

Scottish Premier League

Α' Εθνική Κύπρου

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ