ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (2/7)

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (2/7)

Η Σαουθάμπτον πούλησε με 13.700.000€ τον Τζέι Ροντρίγκεθ στη Γουέστ Μπρομ, στην Μπενφίκα ο Μπρούνο Βαρέλα, στη Γάνδη ο Μπραμ Κάστρο. Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr

Η Γουέστ Μπρομ έδωσε 13.700.000 ευρώ στη Σαουθάμπτον και απέκτησε τον Τζέι Ροντρίγκεθ. Ο 27άχρονος Αγγλο-Ισπανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών, ενώ στους "Αγίους" είχε πάει το 2012 απ'την Μπέρνλι με 8.650.000 ευρώ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (2/7)
© WBA FC VIA GETTY IMAGES
Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (2/7)
© WBA FC VIA GETTY IMAGES
Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (2/7)
© ADAM FRADGLEY/AMA

Ο Μπρούνο Βαρέλα επέστρεψε στην Μπενφίκα. Ο 22άχρονος Πορτογάλος τερματοφύλακας (με... ρίζες απ'το Πράσινο Ακρωτήρι) αποτελεί δημιούργημα των ακαδημιών των "αετών", πέρσι έμεινε ελεύθερος και πήγε στη Σετούμπαλ, αλλά οι εξαιρετικές του εμφανίσεις "ανάγκασαν" την Μπενφίκα να κάνει ξανά δικό της. Πάντως, δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός, ακόμη και να πουληθεί!

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (2/7)

Η Χεράκλες ανακοίνωσε την παραχώρηση του 34άχρονου Βέλγου τερματοφύλακα, Μπραμ Κάστρο, στη Γάνδη.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (2/7)

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

"Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr" και φέτος, όπως άλλωστε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 9 χρόνια!

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, θα υπάρχει όπως κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο κείμενο που θα ανανεώνεται καθημερινά με τις... φρέσκιες κινήσεις (νέο κείμενο κάθε μέρα με την ημερομηνία στον τίτλο), όμως όλες οι μεταγραφές δεν θα είναι μέσα σε αυτό σε μορφή κειμένου (λίστα).

Στο τέλος του κειμένου θα υπάρχουν 12 links, ένα για κάθε πρωτάθλημα (το ελληνικό και άλλα 11), όπου σε μία βελτιωμένη πλατφόρμα θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μεταγραφές.

Σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα υπάρχουν οι μεταγραφές όλων των ομάδων, ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία θα υπάρχουν οι κινήσεις μόνο των μεγάλων ομάδων.

Και στις 12 χώρες όμως κάνοντας "κλικ" στο πρωτάθλημα θα βλέπετε αρχικά ένα top-5, τις πέντε καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει με περισσότερες πληροφορίες, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό, καθώς δεν έχουν έχουν αρκετές κινήσεις μέχρι τώρα!

Από πάνω θα υπάρχουν τα σήματα των ομάδων και με "κλικ" πάνω σε αυτό θα εμφανίζονται οι μεταγραφές της κάθε ομάδας, αλλά και αυτοί που έφυγαν.

Όλες οι μεταγραφές

Superleague

Premier League

Serie A

Primera Division

Bundesliga

Ligue 1

Primeira Liga

Eredivisie

Super Lig

Pro League

Scottish Premier League

Α' Εθνική Κύπρου

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ