ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Όλα τα λεφτά" το φόρεμα της κυρίας Ράμος στα βραβεία της FIFA!

"Όλα τα λεφτά" το φόρεμα της κυρίας Ράμος στα βραβεία της FIFA!

Ο Σέρχιο Ράμος ταξίδεψε στο Λονδίνο για τη βράβευσή του από την FIFA ως μέλος της κορυφαίας 11άδας της σεζόν, με την Πιλάρ Ρούμπιο να είναι ωστόσο εκείνη που σαγήνευσε τα πλήθη στο πράσινο χαλί (PHOTOS).

Στη βραδιά των κορυφαίων της "στρογγυλής Θεάς" δεν λάμπουν μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι συνοδοί τους και αυτό είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν όσοι βρέθηκαν στο Λονδίνο το βράδυ της Δευτέρας για το γκαλά της FIFA.

Αναφερόμαστε στο ζεύγος Σέρχιο Ράμος-Πιλάρ Ρούμπιο, με τον κάπτεν της Ρεάλ Μαδρίτης να εντυπωσιάζει με το... ασπρόμαυρο λουκ του (μαύρο παντελόνι-άσπρο κοστούμι-μαύρο παπιγιόν) αλλά την εκλεκτή της καρδιάς του Ρούμπιο Πιλάρ να τον επισκιάζει χάρη στο πολύχρωμο φόρεμά της που αναδείκνυε το καλλίγραμο κορμί της.

Spain's soccer player Sergio Ramos and his wife Pilar Rubio arrive for the ceremony of the Best FIFA Football Awards in the Royal Festival Hall in London, Britain, Monday, Sept. 24, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Spain's soccer player Sergio Ramos and his wife Pilar Rubio arrive for the ceremony of the Best FIFA Football Awards in the Royal Festival Hall in London, Britain, Monday, Sept. 24, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ