ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι "τρελές" επιλογές του Σκίμπε στα βραβεία The Best

Portuguese soccer player Christiano Ronaldo holds the Best FIFA Men's player award and Soccer coach Zinedine Zidane holds the Best FIFA Men's Coach award during The Best FIFA 2017 Awards at the Palladium Theatre in London, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Portuguese soccer player Christiano Ronaldo holds the Best FIFA Men's player award and Soccer coach Zinedine Zidane holds the Best FIFA Men's Coach award during The Best FIFA 2017 Awards at the Palladium Theatre in London, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Μίχαελ Σκίμπε δεν επέλεξε ούτε έναν από την τελική τριάδα στα βραβεία The Best, ψηφίζοντας έναν Γερμανό συμπατριώτη του! Ο Βασίλης Τοροσίδης προτίμησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο αντί του Λιονέλ Μέσι.

Ο Μίχαελ Σκίμπε και ο Βασίλης Τοροσίδης εκπροσώπησαν την Ελλάδα στην ψηφοφορία των βραβείων της FIFA, επιλέγοντας τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές και προπονητές για τη σεζόν 2016-2017.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας δεν συμβάδισε με τα καθιερωμένα και πραγματοποίησε... ασυνήθιστες επιλογές, επηρεασμένος και από την πατρίδα του τη Γερμανία.

Μόνο έτσι εξηγείται η προτίμησή του στον Τόνι Κρόος για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του κόσμου για το 2016-2017, με δεύτερο τον Εντέν Αζάρ και τρίτο τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, τρεις ποδοσφαιριστές που δεν ήταν καν στην τελική τριάδα της FIFA.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης, πήγε με το ρεύμα και επέλεξε για κορυφαίο τον νικητή Κριστιάνο Ρονάλντο, έδωσε τρεις βαθμούς στον Λιονέλ Μέσι και έναν στον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Στους προπονητές, ο Σκίμπε προτίμησε τον Αντόνιο Κόντε αντί του Ζινεντίν Ζιντάν (στην ψηφοφορία κατετάγησαν ανάποδα), ενώ στην 3η θέση επέλεξε τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο μπακ της Μπολόνια, από την πλευρά του, έδωσε τους πέντε βαθμούς στον Ζιντάν, άφησε δεύτερο τον Κόντε και έβαλε στη λίστα και τον πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ