ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι παίκτες της Γιουνγκ Μπόις δέχτηκαν μείωση για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι

Οι παίκτες της Γιουνγκ Μπόις δέχτηκαν μείωση για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι
AP PHOTO/PETER DEJONG

Σε μία εντυπωσιακή κίνηση υποστήριξης του υπαλληλικού προσωπικού της Γιουνγκ Μπόις προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο.

Η αλληλεγγύη είναι κάτι που χρειάζεται να υπάρχει στις ημέρες μας που η ανθρωπότητα δέχεται ισχυρούς κλυδωνισμούς στα θεμέλιά της από τη φονική δράση του κορονοϊού και η περίπτωση της Γιουνγκ Μπόις είναι ένα φωτεινό παράδειγμα.

Όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της πρωταθλήτριας Ελβετίας αποφάσισαν να δεχτούν μείωση στους μισθούς τους, προκειμένου να βοηθήσουν το σύλλογο σε μία δύσκολη για αυτόν περιόδο και να μπορέσει εκείνος να πληρώσει κανονικά τους 140 υπαλλήλους του εν μέσω κορονοϊού.

"Είναι φυσιολογικό η ομάδα να δείχνει αλληλεγγύη στο σύλλογο και στους εργαζόμενούς του αυτές τις στιγμές", τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνγκ Μπόις ο αρχηγός της ομάδας, Φάμπιαν Λούστενεμπεργκ, για να προσθέσει:

Οι παίκτες της Γιουνγκ Μπόις δέχτηκαν μείωση για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι
AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

"Θέλουμε επίσης να δείξουμε πως μόνο όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση". Από την πλευρά του, ο σύλλογος αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιοτητα λεπτομέρειες για το ψαλίδι που δέχτηκαν στους μισθούς τους οι παίκτες.

Σημειώνεται πως η κυβέρνηση της Ελβετίας έχει ανάψει το πράσινο φως για να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα της χώρας στις 8 Ιουνίου, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να έχει ωστόσο ξεκαθαρίσει πως θα περιμένει μέχρι και τις 29 Μαΐου μέχρι να αποφασίσει για το πότε θα γινει το restart.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ