ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι καλύτερες μεταγραφές στην Ισπανία

Barcelona's new signing Brazilian Philippe Coutinho poses for the media, during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Jan. 8, 2018. Coutinho is joining Barcelona after Liverpool agreed Saturday to sell the Brazilian in a deal that makes him one of the most expensive players in soccer history. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's new signing Brazilian Philippe Coutinho poses for the media, during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Jan. 8, 2018. Coutinho is joining Barcelona after Liverpool agreed Saturday to sell the Brazilian in a deal that makes him one of the most expensive players in soccer history. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει το Top-5 των μεταγραφών του Ιανουαρίου στο ισπανικό πρωτάθλημα, μέσω της πληρέστατης πλατφόρμας του. Ο Κοουτίνιο και οι άλλοι...

Στην ειδική πλατφόρμα των μεταγραφών που έχει στην διάθεσή σας το Sport24.gr, σας παρουσιάζει και ένα Top-5 για κάθε χώρα. Θα τα δούμε ένα-ένα, ξεκινώντας από την Ισπανία.

Φυσικά, στην κορυφή είναι ο Φιλίπε Κοουτίνιο, με τα 120.000.000 ευρώ που έδωσε η Μπαρτσελόνα στη Λίβερπουλ να κάνουν τη μεταγραφή την δεύτερη πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου (πρώτη αυτή του Νεϊμάρ πριν 6 μήνες με 222.000.000 ευρώ στην Παρί ΣΖ απ' την Μπαρτσελόνα).

Οι "μπλαουγκράνα" πήραν και τον Γέρι Μίνα, ένα σπουδαίο στόπερ απ' τη Νότιο Αμερική, ο Ίνιγο Μαρτίνεθ... πρόδωσε τη Σοθιεδάδ για να γίνει το πιο ακριβό απόκτημα της Μπιλμπάο, ενώ Ντιέγκο Κόστα και ο Βιτόλο έκαναν υπομονή, λόγω της απαγόρευσης των μεταγραφών στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι καλύτερες μεταγραφές στην Ισπανία

Μπείτε στην πλατφόρμα και κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε παίκτη του Top-5 θα δείτε και τα υπόλοιπα στοιχεία της μεταγραφής του, όπως φαίνεται στην παραπάνω photo για τον Κοουτίνιο. Πανώντας κλικ στο σήμα της κάθε ομάδας θα δείτε όλες τις μεταγραφές που έκανε τον Ιανουάριο!

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ