ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι καλύτερες μεταγραφές στην Αγγλία

Arsenals's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's fourth goal of the game during their English Premier League soccer match against Everton at the Emirates Stadium, London, Saturday, Feb. 3, 2018. (Victoria Jones/PA via AP)
Arsenals's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's fourth goal of the game during their English Premier League soccer match against Everton at the Emirates Stadium, London, Saturday, Feb. 3, 2018. (Victoria Jones/PA via AP) VICTORIA JONES/PA VIA AP

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει το Top-5 των μεταγραφών του Ιανουαρίου στο αγγλικό πρωτάθλημα, μέσω της πληρέστατης πλατφόρμας του. Δεσπόζουν τα ρεκόρ των Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι

Στην ειδική πλατφόρμα των μεταγραφών που έχει στην διάθεσή σας το Sport24.gr, σας παρουσιάζει και ένα Top-5 για κάθε χώρα. Ξεκινήσαμε με την Ισπανία και σήμερα συνεχίζουμε με την Αγγλία.

Φυσικά στο νησί υπάρχει το περισσότερο χρήμα και με τεράστια διαφορά. Η Άρσεναλ έκανε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της με τον Ομπαμεγιάνγκ, η Λίβερπουλ έκανε το ίδιο με τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ, ενώ το ίδιο έκανε και η Μάντσεστερ Σίτι με τον Εμερίκ Λαπόρτ!

Ανταλλαγή μεταξύ Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Μχιταριάν να πηγαίνει στην πρώτη και τον Αλέξις Σάντσες στην δεύτερη, ενώ ο Θίο Γουόλκοτ συνεχίζει στην Έβερτον με τη φανέλα του Κέβιν Μιραλάς.

Οι καλύτερες μεταγραφές στην Αγγλία

Μπείτε στην πλατφόρμα και κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε παίκτη του Top-5 θα δείτε και τα υπόλοιπα στοιχεία της μεταγραφής του, όπως φαίνεται στην παραπάνω photo για τον Γουόλκοτ. Πανώντας κλικ στο σήμα της κάθε ομάδας θα δείτε όλες τις μεταγραφές που έκανε τον Ιανουάριο!

Victoria Jones/PA via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ