ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ισπανικές Αρχές ερευνούν τον Νεϊμάρ για φοροδιαφυγή

PSG's Neymar reacts during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Caen at Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar reacts during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Caen at Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Michel Euler) AP

Η ισπανική φορολογική Αρχή κινητοποιείται κατά του Νεϊμάρ και διεξάγει έρευνα για ενδεχόμενη μη καταβολή φόρων από τον Βραζιλιάνο.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο των φορολογικών αρχών. Δεν είναι πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν-Ζερμαίν έχει παρόμοια μπλεξίματα, αφού είχε τιμωρηθεί το 2017 με πρόστιμο που ξεπερνούσε τα δύο εκατομμύρια ευρώ από τις βραζιλιάνικες Αρχές για φοροδιαφυγή.

Συγκεκριμένα, οι ισπανικές φορολογικές Αρχές ερευνούν, αν το 2017 ο Νεϊμάρ είχε καταβάλει όλες τις οφειλές του προς το ισπανικό Κράτος, οι οποίες έφθαναν τα 64.4 εκατομμύρια ευρώ. Γι' αυτό τον λόγο ερευνώνται όλα τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν στην δίκη του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα, για χρέη των Καταλανών προς τον πρώην παίκτη τους, αλλά και το συμβόλαιο που υπέγραψε εκείνος με την Παρί.

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα "El Mundo", τα έγγραφα που στάλθηκαν από την Παρί απέκρυπταν τα ακριβή ποσά της μεταγραφής του Βραζιλιάνου, καθώς, όπως ισχυρίστηκαν οι Γάλλοι οι πληροφορίες αυτές είναι απόρρητες. Βέβαια, οι ισπανικές Αρχές ζήτησαν νέο έγγραφο που να καθιστά σαφή τα νούμερα της μεταγραφής του Νειμάρ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ