ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι φωτογραφίες της οικογένειας Ζιντάν σε κόκκινο φόντο εξιτάρουν τους φίλους της Γουνάιτεντ

Fomer Real Madrid coach Zinedine Zidane and his wife Veronique watch Spain's Rafael Nadal playingAustria's Dominic Thiem during the men's final match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, June 10, 2018 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena)
Fomer Real Madrid coach Zinedine Zidane and his wife Veronique watch Spain's Rafael Nadal playingAustria's Dominic Thiem during the men's final match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, June 10, 2018 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Ο Ζιντάν και η σύζυγός του έκαναν βόλτες στην πρωτεύουσα της Αγγλίας και φωτογραφήθηκαν σε κόκκινο φόντο. Οι PHOTOS έκαναν τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ονειρεύονται τον Γάλλο στο "Ολντ Τράφορντ".

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διάγει περίοδο κρίσης με τον Ζοζέ Μουρίνιο να δέχεται το ένα χαστούκι μετά το άλλο και τον Ζινεντίν Ζιντάν να ρίχνει αλάτι στις πληγές των φίλων των "Κόκκινων Διαβόλων" με τον τρόπο του.

Την ώρα, λοιπόν, που η Γιουνάιτεντ δεν έχει συνέρθει ακόμη από την γκέλα στο ματς με την Ντέρμπι του Λάμπαρντ, ο Ζιζού βολτάρει στο Λονδίνο.

Στα κόκκινα ντυμένη η κυρία Ζιντάν, φωτογραφίζεται με τον θρύλο σύζυγό της μπροστά σε κόκκινους τηλεφωνικούς θαλάμους και κόκκινα λεωφορεία.

Όλα αυτό το κόκκινο έκανε τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γράφουν σχόλια στον Ζιντάν στο Instagram να φορέσει γρήγορα τα κόκκινα της ομάδας τους, κι αφού ολοκληρώσει τις διακοπές του στο Λονδίνο, όπου βρέθηκε για το γκαλά της FIFA, να σπεύσει στη δική τους πόλη για να υπογράψει.

Ο Μουρίνιο, πάντως, είναι σκληρό καρύδι κι έχει πει και παλαιότερα ότι για να φύγει από το "Όλντ Τράφορντ" θα πρέπει να τον αποζημιώσουν πανάκριβα!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ PHOTOS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ