ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι εξηγήσεις του Μόντριτς για τη συντριβή της Κροατίας

Croatia's Luka Modric reacts after Spain's Sergio Ramos scoring his side's fifth goal during the UEFA Nations League soccer match between Spain and Croatia at the Manuel Martinez Valero stadium in Elche, Spain, Tuesday Sept. 11, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Croatia's Luka Modric reacts after Spain's Sergio Ramos scoring his side's fifth goal during the UEFA Nations League soccer match between Spain and Croatia at the Manuel Martinez Valero stadium in Elche, Spain, Tuesday Sept. 11, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ο αρχηγός της εθνικής Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, υποστήριξε ότι η νωχελική εμφάνιση της ομάδας του συνετέλεσε στη συντριβή από την Ισπανία.

Η Ισπανία συνέτριψε (6-0) τη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, Κροατία, στο πλαίσιο του Nations League στο "Manuel Martinez" της Έλτσε.

Ο αρχηγός της εθνικής Κροατίας, Λούκας Μόντριτς, απέδωσε την ανώμαλη προσγείωση της ομάδας του στην κακή αγωνιστική συμπεριφορά και την απογοήτευση που επήλθε από το γκολ του Σαούλ.

"Παίξαμε καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο, είχαμε δύο-τρεις ευκαιρίες για να σκοράρουμε και δεν το κάναμε. Μετά το πρώτο γκολ... πέσαμε. Η Ισπανία είναι πάντα Ισπανία, αλλά δεν ήμασταν το επίπεδο που έπρεπε. Αντίθετα, η ομάδα ήταν νωθρή. Μας τιμώρησαν. Είναι μια σκληρή ήττα, αλλά βοηθήσαμε κι εμείς με τη στάση μας. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να μην αφήσουμε να συμβεί αυτό στο επόμενο ματς".

Photo credits: AP Photo/Alberto Saiz

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ