ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι 10 πιο σέξι ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζεις

Chelsea's Alvaro Morata reacts after failing to score during the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea at the London stadium in London, Saturday, Dec. 9, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Alvaro Morata reacts after failing to score during the English Premier League soccer match between West Ham United and Chelsea at the London stadium in London, Saturday, Dec. 9, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που απασχολεί κατά κύριο λόγο άνδρες. Βέβαια, με αυτήν την 10μελή λίστα, ίσως γίνει και γυναικεία υπόθεση. Δείτε και θα καταλάβετε.

Κάποιοι από τους κάτωθι ποδοσφαιριστές είναι παλιοί γνώριμοι, τόσο στα γήπεδα όσο και σε λίστες με τους πιο όμορφους, ενώ, κάποιοι είναι καινούριες προσθήκες. Αναλυτικότερα:

1. Γκρατσιάνο Πελέ

Ο 32χρονος Γκρατσιάνο αγωνίζεται στην Κίνα για λογαριασμό της Shandong Luneng. Ίσως να μην έχει όλο το ταλέντο του βραζιλιάνου συνονόματού Πελέ, ωστόσο, αυτό μικρή σημασία έχει. Γεννημένος τον Ιούλιο του 1985 στο Λέτσε της Ιταλίας, ο Γκρατσιάνο λατρεύει τον Oscar Wilde, είναι πρώην αθλητής χορού και την τελευταία μέρα του στη Γη θα ήθελε να την περάσει παρέα με τον πατέρα του. Διατηρεί σχέση με το μοντέλο Βικτόρια Βάγκρα, την οποία κατάφερε να κατακτήσει στέλνοντάς της 100 τριαντάφυλλα.

Οι 10 πιο σέξι ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζεις

2. Mοργκάν Σνιντερλέν

Γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου του 1989, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Αγγλία για λογαριασμό της Έβερτον. Από το 2014 μάλιστα συμμετέχει και σε διεθνείς αγώνες με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, μια σημαδιακή χρονιά για τον ίδιο καθώς ταξίδεψε στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Τον περασμένο Φεβρουάριο, μάλιστα, παντρεύτηκε την 23χρονη Καμίλ Σολντ.

Οι 10 πιο σέξι ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζεις

3. Κλάουντιο Μαρκίζιο

Ο 32χρονος Ιταλός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη Γιουβέντους και σίγουρα έχει τεράστια απήχηση στο γυναικείο πληθυσμό. Ο ίδιος δηλώνει "χαζομπαμπάς" με ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά του, ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες όπου παίζει μαζί τους στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media.

Οι 10 πιο σέξι ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζεις

4. Γιοάν Γκουρκίφ

"Oh mon Dieu!" για τον 31χρονο Γάλλο. Ο Γιοάν Γκουρκίφ σίγουρα έχει βαρεθεί να βλέπει το όνομά του στις λίστες με τους πιο sexy ποδοσφαιριστές του κόσμου. Γεννημένος το 1986 στη Γαλλία, αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος στη Ρεν, ενώ, είχε υπάρξει και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του την περίοδο 2008-2013.

Rennes' Yohann Gourcuff looks on during their French League One soccer match between PSG and Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
Rennes' Yohann Gourcuff looks on during their French League One soccer match between PSG and Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

5. Αντρέ Σίλβα

Είναι μόλις 22 ετών και σίγουρα θα απασχολήσει την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα για τα επόμενα χρόνια. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Ιταλία για λογαριασμό της Μίλαν, ενώ από το 2016 έγινε και διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας.

Οι 10 πιο σέξι ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζεις

6. Μαρκ Μπάρτρα

Ο 27χρονος Ισπανός αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής σίγουρα θα μπορούσε να διαπρέπει στις πασαρέλες ως μοντέλο. Γεννημένος το 1991 στην Ισπανία έχει αγωνιστεί για έξι χρόνια στην Μπαρτσελόνα, ενώ τη διετία 2016-2018 υπήρξε συμπαίκτης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Ντόρτμουντ.

Οι 10 πιο σέξι ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζεις

7. Ολιβιέ Ζιρού

Ο επιθετικός της Τσέλσι, Ολιβιέ Ζιρού λέει ευλαβικά την προσευχή του προτού μπει στο γήπεδο, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του. Από το 2011 αγωνίζεται και με την εθνική Γαλλίας. Κατά το παρελθόν το όνομά του έγινε πρωτοσέλιδο καθώς απάτησε τη σύζυγό του, με την οποία έχει μια κόρη. Το 2013 φωτογραφήθηκε γυμνός για λογαριασμό ενός ημερολογίου για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ, το 2014 ο οίκος Hugo Boss τον έκανε επίσημο πρόσωπο της καμπάνιας του.

Chelsea's Olivier Giroud waits for throw in to be taken during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Bromwich Albion at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Feb. 12, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Olivier Giroud waits for throw in to be taken during the English Premier League soccer match between Chelsea and West Bromwich Albion at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Feb. 12, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

8. Άλβαρο Μοράτα

Ο Άλβαρο Μοράτα γεννήθηκε το 1992 στη Μαδρίτη. Απο μικρός μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που όλα είχαν να κάνουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο μπαμπάς του ήταν φανατικός οπαδός της. Αγωνίστηκε σε αυτήν δύο φορές, μία την τετραετία 2010-2014 και μία τη σεζόν 2016-2017. Ενδιαμέσα πέρασε δύο χρόνια στο Τορίνο και τη Γιουβέντους, ενώ, πλέον αγωνίζεται στην Τσέλσι έχοντας συμπαίκτη του τον προαναφερθέντα, Ολιβιέ Ζιρού.

Οι 10 πιο σέξι ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζεις

9. Σεσκ Φάμπρεγκας

Ο 30χρονος Ισπανός αγωνίζεται και αυτός από το 2014 στην Τσέλσι. Έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική Ισπανίας το 2006 και ήταν από τους σημαντικότερους που βοήθησαν στην κατάκτηση των Euro το 2008 και το 2012, καθώς στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Ν.Αφρική. Είναι παντρεμένος με την κατα 12 χρόνια μεγαλύτερή του Ντανιέλα Σεμάν, έχοντας μάλιστα και δύο παιδιά.

Οι 10 πιο σέξι ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζεις

10. Μάουρο Ικάρντι

Και κλείνουμε με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι. Ο 25χρονος βρέθηκε σε αρκετά πρωτοσέλιδα όταν αποκάλυψε πως "έκλεψε" πριν από μερικά χρόνια τη γυναίκα του καλού φίλου του Μάξι Λόπες, Γουάντα Νάρα, η οποία αποτελεί και μάνατζερ του Μάουρο.

Οι 10 πιο σέξι ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζεις

AP Photo/Alastair Grant

AP Photo/Francois Mori

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ