ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όφερ: Ο Ισραηλινός Μίδας των πρωτοπόρων σε Ισπανία και Πορτογαλία

Όφερ: Ο Ισραηλινός Μίδας των πρωτοπόρων σε Ισπανία και Πορτογαλία

Ο Ατλέτικο οδηγεί την κούρσα στην Ισπανία. Η νεοφώτιστη Φαμαλικάο την αντίστοιχη στην Πορτογαλία. Κοινός παρονομαστής ο Ισραηλινός μεγιστάνας, Ίνταν Όφερ, ο οποίος έχει μετοχές σε αμφότερες τις ομάδες.

Μπορεί να περνά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο Λονδίνο, όπου είναι η έδρα των επιχειρήσεών του αλλά έχει το μυαλό του στην Ιβηρική. Μάλιστα οι δύο ομάδες της χερσονήσου στις οποίες έχει μετοχικό κεφάλαιο ο Άινταν Όφερ είναι πρωτοπόρες στ' αντίστοιχα πρωταθλήματα (ισπανικό και πορτογαλικό).

Ο 64χρονος Ισραηλινός έχει το 32% των μετοχών της Ατλέτικο και το 85% των αντίστοιχων της Φαμαλικάο. Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσα οδηγεί την κούρσα της ισπανικής Liga, έχοντας συγκεντρώσει εννιά βαθμούς στα τρία πρώτα ματς της.

Η νεοφώτιστη Φαμαλικάο έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην Primeira Liga, καθώς έχει συγκεντρώσει δέκα βαθμούς μετά από τέσσερα ματς και οδηγεί την κούρσα στην αντίστοιχη πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Οι δυο ομάδες έχουν σχέσεις μεταξύ τους. Η Ατλέτικο έχει δανείσει τρεις παίκτες στη Φαμαλικάο (Νεουέν Πέρεθ, Νικολάς Στσιαπακάσε και Γκουστάβο Ασουνσάο).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ