ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζιντάν βλέπει ξανά τη φάση με τον Ματεράτσι

Ο Ζιντάν βλέπει ξανά τη φάση με τον Ματεράτσι

Στο εκπληκτικό ντοκιμαντέρ του "Telefoot" για τον Ζιντάν, ο τεχνικός της Ρεάλ βλέπει στην οθόνη στιγμές που "σημάδεψαν" τη ζωή του. Η αντίδραση όταν είδε τη φάση με τον Ματεράτσι και τα δάκρυα για τον πατέρα του. (videos)

Το γαλλικό δίκτυο,"Telefoot", γιορτάζει τα 40ά γενέθλιά του και στο πλαίσιο αυτό προετοίμασε ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ για τον Γάλλο τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν.

Σε αυτό, ο "Ζιζού" παρακολουθεί στην οθόνη στιγμές που "σημάδεψαν" τη ζωή του και ο φακός της κάμερας επικεντρώνεται στις αντιδράσεις του.

Στο αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι, προβλήθηκε η διάσημη κουτουλιά του στον Ματεράτσι κατά τη διάρκεια του τελικού του Μουντιάλ 2006 ανάμεσα στις εθνικές Γαλλίας και Ιταλίας.

Αν κι έχει κυκλοφορήσει το τρέιλερ, η εκπομπή ολόκληρη θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (3/9). Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Γάλλος υποστήριξε μεταξύ άλλων: "Δεν είμαι υπερήφανος γι' αυτή την κίνηση".

Στο ντοκιμαντέρ προβλήθηκε κι ο πατέρας του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Σμαΐλ, ο οποίος μιλούσε (σε παλαιότερη συνέντευξη) με τα καλύτερα λόγια για το γιο του. Εκεί ο Ζινεντίν "λύγισε" και ξέσπασε σε δάκρυα, ενώ υποστήριξε: "Ο πατέρας μου είναι παράδειγμα. Οι γονείς μου πάντα αποτέλεσαν οδηγό για εμένα. Μας έδωσαν καλή ανατροφή κι αυτό δεν έχει τιμή σε χρήματα. Θα προσπαθήσω να μεγαλώσω τα παιδιά μου, όπως με μεγάλωσαν οι δικοί μου γονείς".

Δείτε το τρέιλερ του "Telefoot" για το ντοκιμαντέρ στον Ζιντάν:

Και το ξεχωριστό σχέδιο από τα footshirts για την ιστορική...κουτουλιά

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ