ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζαρντίμ υποψήφιος για τον πάγκο της Σπαρτάκ Μόσχας

Monaco's head coach Leonardo Jardim gives instructions during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's head coach Leonardo Jardim gives instructions during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η Σπάρτακ Μόσχας απέλυσε τον Μάσιμο Καρέρα κι έχει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μονακό, στην κορυφή της λίστας για την αντικατάστασή του.

Η Σπαρτάκ Μόσχας γνώρισε την ήττα (2-3) από την Αρσενάλ Τούλα στην "Otkrytiye Arena" για την 11η αγωνιστική της ρωσικής Premier League. Αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Ιταλού τεχνικού, Μάσιμο Καρέρα, στον πάγκο της.

Η ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας, η οποία βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας (σε απόσταση επτά βαθμών από την πρωτοπόρο Ζενίτ), έχει σε πρώτο πλάνο για την αντικατάστασή του έναν προπονητή ο οποίος κι αυτός απολύθηκε πρόσφατα.

Είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο 44χρονος Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μονακό στις 11 Οκτωβρίου και τον διαδέχθηκε ο Τιερί Ανρί.

Η Σπαρτάκ θα πορευτεί με υπηρεσιακό τεχνικό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ρέιντζερς (25/10, 22:00) για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ