ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βίλας-Μπόας αφήνει τα ράλι και πολιορκείται από την Μαρσέιγ του Μήτρογλου

Coach of Zenit Andre Villas Boas speaks during a press conference, Monday, Dec. 8, 2014, in Monaco. AS Monaco will play Zenit St. Petersburg, in a Champions League group C soccer match in Monaco on Tuesday. (AP Photo/Lionel Cironneau)
Coach of Zenit Andre Villas Boas speaks during a press conference, Monday, Dec. 8, 2014, in Monaco. AS Monaco will play Zenit St. Petersburg, in a Champions League group C soccer match in Monaco on Tuesday. (AP Photo/Lionel Cironneau) AP

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας δεν έγινε Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά η μπογιά του περνάει ακόμα επειδή η Μαρσέιγ φέρεται να συζητάει την πρόσληψή του.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας έχει αφήσει την προπονητική του καριέρα τον Νοέμβριο του 2017, όταν έφυγε από το πρωτάθλημα της Κίνας, και έκτοτε δεν έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος που δεν κατάφερε να γίνει Ζοζέ Μουρίνιο διέκοψε και την καριέρα του ως οδηγός στο Ράλι Ντακάρ, καθόσον σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα τραυματίστηκε.

Πλέον, όμως, ο Βίλας-Μπόας επανέρχεται στον κόσμο της "στρογγυλής θεάς", καθώς δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι ο νούμερο ένας στόχος της Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Γαλατασαράι. Η γαλλική ομάδα θέλει ν' αντικαταστήσει τον Ρούντι Γκαρθία και ο Αντρέ Βίλας-Μπόας φέρεται να βρίσκεται κοντά στο να συμφωνήσει κιόλας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ