ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Βερόν επέστρεψε στη δράση!

O Βερόν επέστρεψε στη δράση!

Ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του απ' την ενεργό δράση, αποφάσισε να επιστρέψει στα γήπεδα, τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε στους οπαδούς της Εστουδιάντες. (VIDEO)

O θρύλος της Εστουδιάντες, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν αποφάσισε να αφήσει για λίγο το κοστούμι του προέδρου και να επιστρέψει στα γήπεδα, τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε στους οπαδούς της ομάδας.

Ο 41χρονος μέσος είχε αποχωρήσει απ' την ενεργό δράση το 2014, όμως υποσχέθηκε πως σε περίπτωση που οι φίλαθλοι των "πιντσαράτας" αγοράσουν το 65% των σουιτών του νέου γηπέδου, θα επέστρεφε στους αγωνιστικούς χώρους.

Έτσι κι έγινε. Ο Βερόν άρχισε προπονήσεις στην αρχή της εβδομάδας, έχοντας ως στόχο να είναι έτοιμος τον προσεχή Ιανουάριο, ούτως ώστε να ενισχύσει την Εστουδιάντες στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά και του Copa Libertadores.

"Μας είπε πως θέλει να επιστρέψει ως παίκτης. Θα αγωνιστεί απ' τον Ιανουάριο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Copa Libertadores", αποκάλυψε ο μέσος της Εστουδιάντες, Ισραέλ Νταμόντε στην αργεντίνικη εφημερίδα "Oral Deportiva".

Δείτε VIDEO απ' τις ατομικές προπονήσεις του:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ