ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βεράτι ζήτησε συγγνώμη απ'την Παρί Σεν-Ζερμέν

Ο Βεράτι ζήτησε συγγνώμη απ'την Παρί Σεν-Ζερμέν

Μέσω ενός video ο Μάρκο Βεράτι διέψευσε πως έχει ζητήσει απ'την Παρί Σεν-Ζερμέν να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα και ζήτησε συγγνώμη από όλους για την αναστάτωση

Ο Μάρκο Βεράτι ζήτησε συγγνώμη από όλους στην Παρί Σεν-Ζερμέν, μέσω επίσημου video που γυρίστηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου την Παρασκευή, την πρώτη μέρα δηλαδή του Ιταλού στην προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Ο Ιταλός μέσος τόνισε πως έκανε μεγάλο λάθος ο μάνατζέρ του, ο οποίος είχε δηλώσει πως ο πελάτης του είναι "κρατούμενος του Εμίρη", λόγω της απροθυμίας του ιδιοκτήτη της Παρί, Νασέρ Ελ-Κχελαϊφί, να τον πουλήσει στην Μπαρτσελόνα.

"Ήταν δύσκολες οι στιγμές τις τελευταίες ημέρες. Είδα τι δήλωσε ο μάνατζέρ μου και θα ήθελα να πω πως αυτά δεν ήταν δικά μου λόγια", τόνισε ο Βεράτι και συνέχισε: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον σύλλογο, τον πρόεδρο, τους φιλάθλους και τους παίκτες".

"Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, ξεκινήσαμε τις προπονήσεις τώρα, είμαι ενθουσιασμένος που είμαστε πάλι εδώ και ξεκινήσαμε την δουλειά. Ξέρω πως ο σύλλογος με εμπιστεύεται και θέλω ξανά να ζητήσω συγγνώμη".

"Δεν μιλάω πολύ και σέβομαι απεριόριστα την Παρί Σεν-Ζερμέν, έγινα ο παίκτης που είμαι σήμερα χάρη σε αυτόν τον σύλλογο και για αυτό λυπάμαι πολύ για ότι έγινε".

"Δεν ήταν δικά μου λόγια και ο μάνατζέρ μου έκανε ένα μεγάλο λάθος. Ελπίζω να μην ξαναγίνει. Όλοι θέλουν να συγκεντρωθούν στην δουλειά και εγώ απ'την πλευρά μου να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, όπως πάντα, για τον σύλλογο".

Η απολογία του Βεράτι...

Η πρώτη προπόνηση του Βεράτι...

Μεταγραφή-έκπληξη με Γιούρι

Λίγες ώρες αργότερα η Παρί Σεν-Ζερμέν ολοκλήρωσε την απόκτηση του Γιούρι Μπερτσίτσε απ'την Σοθιεδάδ. Γνωστός απλά ως Γιούρι, ο 27άχρονος Ισπανός αριστερός μπακ κόστισε 16.000.000 ευρώ!

Ο Βεράτι ζήτησε συγγνώμη απ'την Παρί Σεν-Ζερμέν

photos & videos: PSG twitter

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ